Cookies- og Brukervilkår


Last ned de beste appene til Windows 10

App-butikken i Windows 10 byr på mange smarte programmer, og her finner du tre av butikkens beste.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Windows Store inneholder per i dag færre apper enn Google Play Store eller Apple App Store, og særlig utvalget av norske apper er begrenset. Likevel finnes det mange smarte programmer i Windows Store, og det kommer flere hver eneste dag. Butikken har blant annet en stor kategori av gratisapper som er full av gode verktøy og underholdende spill til datamaskinen.

Her får du tre av våre favoritter fra overflødighetshornet av gratisprogrammer i Store:

Wunderlist
Få full oversikt over gjøremålene dine på Wunderlist, der du kan legge inn utallige huskelister. Du kan også bruke Wunderlist på flere enheter og dele lister med andre, slik at flere brukere kan legge til og fjerne punkter på listene. Det betyr at noen der hjemme på kjøkkenet for eksempel kan legge til kaffe og tomater på handlelisten, mens du står og fyller handlekurven i den lokale matbutikken.

Microsoft Solitaire Collection
Windows 10 leveres i utgangspunktet uten spill og underholdning, men det er det lett å gjøre noe med ved å laste ned Microsoft Solitaire Collection. Her får du klassiske kabaler som 7-kabalen, Edderkoppen og Napoleon, som tidligere har vært en fast del av Windows. Appen byr også på muligheter for å endre utseende på både kort og bakgrunn, slik at du kan sette et unikt og personlig preg på spillene.

YR Unofficial
I påvente av en offisiell YR-app gjør denne appen, signert Muhammad Niazi, jobben på en glimrende måte. Den er rask og stabil og gir en enkel oversikt over været der du er eller dit du skal – akkurat som du er vant med fra Yr-appen på smarttelefonen med iOS eller Android.

> Les mer om App

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lag dine egne QR-koder

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdLag dine egne QR-koder

De firkantede QR-kodene kan skannes inn med en smarttelefon og gi andre en rask snarvei til hjemmesiden din. Her viser vi hvordan du lager dine egne QR-koder, og hva du trenger for å lese kodene med mobilene.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Finn fram med pc-en og mobilen

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFinn fram med pc-en og mobilen

Nå kan du glemme de krøllete papirkartene fra gamle dager. Skru på pc-en eller smartmobilen, så kan du bruke en suveren nettkarttjeneste helt gratis.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Suveren Android-simulator

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdSuveren Android-simulator

Med Droid4X kan du kjøre favoritt-appene direkte i Windows! Du får programmet og en veiledning.

Les mer

Nyeste

Sædbank lanserer app

Vil du at barnet skal ha grønne øyne? En sædbank lanserer nå en app hvor du kan finne den perfekt faren til ditt barn.

Les mer

Alt om Pokémon GO

Hva er Pokémon GO? Her kan du lese siste nytt om det populære spillet Pokémon GO.

Les mer

Tips om Pokémon Go

Slik kommer du i gang med Pokémon Go.

Les mer