Cookies- og Brukervilkår


Møt luksusversjonen av HP Spectre

Verdens tynneste bærbare pc, HP Spectre, er nå til salgs i norske butikker, men det finnes en luksusversjon for deg som har mer penger enn du har godt av. Det skal likevel sies at maskinene auksjoneres bort til inntekt for Nelson Mandela Foundation, så pengene går til et godt formål.

Som om ikke HP Spectre var dyr og jålete nok i seg selv, så har HP nå laget en "limited edition"-versjon som de selv beskriver som et "kunstverk i gull og diamanter".

Det er de kjente kunstnerne Tord Boontje og Jess Hannah som har fått lage to spesielle signatur-pc-er "som tar premium-maskiner til luksussegmentet ved bruk av virkemidler som diamanter og gull", for å sitere HP. Maskinene er basert på 13,3-tommersversjonen av den syltynne HP Spectre, og ti enheter fra hver av de to designerne blir auksjonert bort til inntekt for Nelson Mandela Foundation.

Vårt bilde viser en maskin som er designet av den nederlandskfødte, London-baserte designeren Tord Boontje. Designen av "HP Spectre by Tord Boontje" beskrives som "intrikate og drømmelignende mønster med blant annet kirsebærblomster, sommerfugler og en påfugl på maskinen. Detaljene i 18k gull står i kontrast til blomstermønsteret som blant annet er laget ved hjelp av Swarovski-krystaller mot en mørk blåfarge".

Prisen blir nok også en helt annen enn de cirka 14 000 kronene du må gi for en vanlig HP Spectre fra en norsk nettbutikk. Smak er som kjent vanskelig å diskutere, men – og ikke til forkleinelse for verken HP eller de involverte kunstnerne – vi synes nok at standardversjonen er finere. Den stiller heller ikke fullt så høye krav til hvordan eieren ser ut, selv om vi beskrev den som en pc for deg som bruker slips

Du kan lese mer om HP Spectre på side 11 i Komputer for alle nr. 8/2016

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den beste hybridmaskinen

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdDen beste hybridmaskinen

Stor test: En hybrid-pc med berøringsskjerm kan brukes både som nettbrett og bærbar pc. Vi tester seks fleksible løsninger med Windows 10.

Les mer

Pc-en din er skitten

Pc-en din er skitten

Se hvordan du gjør pc-en ren og bakteriefri.

Les mer

Asus redder deg fra unødig innhold

Asus redder deg fra unødig innhold

Lei av at nye pc-er er fulle av unødige, forhåndsinstallerte programmer? Asus hjelper deg!

Les mer

Nyeste

Pc-en din er skitten

Se hvordan du gjør pc-en ren og bakteriefri.

Les mer

Supertest av bærbare datamaskiner

Er 15 tommer bedre enn 13 eller 14? Bør du velge SSD fremfor harddisk, og er nødvendigvis den raskeste også den beste? Norges største test av bærbare maskiner til en rimelig pris gir deg svarene.

Les mer

Student? Tre gode pc-kjøp akkurat nå

Trenger du en ny bærbar pc til studiestart, har vi funnet tre gode alternativer til under 6000 kroner.

Les mer