Cookies- og Brukervilkår


Derfor har du ikke fått den store Windows 10-oppdateringen

Det kan gå enda et par måneder før alle får Windows 10-oppdateringen.

Har du lurt på hvor det blir av Windows 10 Anniversary Update? Microsoft begynte å sende den ut i begynnelsen av august, men det kan gå enda litt tid før alle har fått tilgang. I følge teknologimagasinet ZDNet skal de ha blitt informert av Microsoft om forsinkelsen i en epost.

Microsoft ga inntrykk av at alle Windows-brukere skulle motta oppdateringen omtrent samtidig, men slik ble det ikke. Det ser ut som det kan drøye helt til november før alle brukerne har fått oppdateringen.

Men forsinkelsen er kanskje ikke så ille likevel. Helt siden utgivelsen har det vært nok av historier om brukere som har hatt problemer, så Microsoft har trengt tiden til å rette opp feil før oppdateringen når alt for mange.

Slik får du oppdateringen
Her i redaksjonen har vi heldigvis ikke hatt vanskeligheter. Hvis du ikke gidder å vente på den automatiske oppdateringen av Anniversary Update, kan du laste den ned via koblingen nedenfor.

Last ned Windows 10 Anniversary UpdateEksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Minibærbar i moderne utgave

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdMinibærbar i moderne utgave

Toshiba Satellite NB10t er slett ingen rask pc, og batteriet skuffer, men den er praktisk som en liten ekstra pc.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Test av Dell Latitude XT3

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdTest av Dell Latitude XT3

Som nettbrett er Dell Latitude XT3 tung og klumpete. Som bærbar savner vi USB 3.0 og større harddisk.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Spar på strømmen og spar penge

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdSpar på strømmen og spar penge

Der er penger å spare på å redusere strømforbruket til pc-en, og det er bra for miljøet også. Vi gir deg tips og verktøy til å passe på energiforbruket.

Les mer

Nyeste

Smart! Logg inn på pc-en fra mobilen

Få fjerntilgang til venners pc – og hjelp dem.

Les mer

Er bilen din godt ivaretatt?

Et bilverksted i Polen bruker fremdeles Commodore64.

Les mer

Windows 10-oppdatering forsinket

Men du trenger ikke vente.

Les mer