Cookies- og Brukervilkår


Facebook lager spillplattform

Kongen av sosiale medier vil gi deg bedre tilgang til Facebook-spillene.

I tillegg til å være tungt inne i dine daglige nettprat-, video- og nyhetsvaner, vil Facebook nå også være der du spiller pc-spill. Etter å ha jobbet med en ny spillplattform siden i fjor høst er Facebook i disse dager klare til å presentere sin ”new Facebook PC gaming platform”.

Samarbeid med Unity
Facebook har sammen med Unity, som lager utviklerverktøy, skapt en spillplattform som kjører utenom nettleseren – akkurat som Steam. Akkurat nå er de i gang med å invitere spillutviklere til å være med. Vi vil trolig se mer til ”new Facebook PC gaming platform” i løpet av høsten.

Plattformen vil støtte eksisterende Facebook-spill. De vil tilby pc-versjoner av populære mobilspill og sannsynligvis også spill som krever litt mer datakraft enn det vi er vant til å se på Facebook.

En naturlig utvikling
Det kan kanskje virke vågalt å ta opp kampen med en eksisterende kjempeplattform som Steam, men det er en naturlig utvikling for Facebook. I mange år har millioner av bruker hver dag spilt Farmville, Candy Crush og andre spill direkte på Facebook. Derfor gir det mening å samle utvalget av spill i en egen app.

Kanskje er det til og med en fordel – for da slipper du unna venners evinnelige Facebook-invitasjoner til å spille Candy Crush.

Les pressemeldingen fra Facebook herGjør datamaskinen helt sikker

Sikkerhet Beskytt datamaskinen mot virus og malware med gode sikkerhetsprogrammer og mengder av nyttige råd.

Les mer

Gjør datamaskinen helt sikker
50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Programmer Nå kan du lagre den neste sikkerhetskopien på nettet. Som abonnent på ...

Les mer

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Windows 10-oppdatering forsinket

Windows 10-oppdatering forsinket

Men du trenger ikke vente.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Kickstart din pc

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdKickstart din pc

Kickstart pc-en med en grundig opprydding og optimalisering av Windows.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den beste hybridmaskinen

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdDen beste hybridmaskinen

Stor test: En hybrid-pc med berøringsskjerm kan brukes både som nettbrett og bærbar pc. Vi tester seks fleksible løsninger med Windows 10.

Les mer

Nyeste

Smart! Logg inn på pc-en fra mobilen

Få fjerntilgang til venners pc – og hjelp dem.

Les mer

Er bilen din godt ivaretatt?

Et bilverksted i Polen bruker fremdeles Commodore64.

Les mer

Windows 10-oppdatering forsinket

Men du trenger ikke vente.

Les mer