nypc_komno_062013

Kjøp ny pc til halv pris

Kjøp den neste datamaskinen din billig og spar mye penger. Vi forteller om fordelene ved å kjøpe brukt, renovert eller på salg når du vil bytte ut den gamle pc-en.

10. april 2013

Hvis pc-en din har blitt gammel og treg, er det på tide å kjøpe seg en kraftigere og raskere modell. Men hvis det er tomt på kontoen, kan det være vanskelig å skaffe penger til en ny maskin som oppfyller kravene dine.

Du kan alltids begynne å spare. Men hvis du vil bytte ut den gamle pc-en så fort som mulig, fins det heldigvis alternative løsninger - spesielt hvis du kan klare deg uten det aller nyeste utstyret. Bortsett fra skrytefaktoren er det egentlig ikke så mange av oss som trenger det.

I denne artikkelen har vi prøvd å finne gode og billige pc-er på de alternative markedene. Vi endte opp med maskiner som ikke hadde noen som helst problemer med å måle seg mot de splitter nye og vesentlig dyrere modellene. Les artikkelen og lær hvordan du kan gjøre et røverkjøp - enten du kjøper brukt, renovert eller fjorårets modell på tilbud.

Kanskje du er interessert i...