Cookies- og Brukervilkår


Sett opp farten på datamaskinen med programmer, ny harddisk eller mer RAM

Få mer fart på den gamle datamaskinen med mer RAM, ny harddisk eller programmer fra f.eks. Ashampoo. Vi tar en titt under panseret og hjelper deg med å gi maskinen din nytt liv.

Det er ikke noe moro med en treg datamaskin som bruker mange minutter på å starte opp, og slutter å virke hver gang du vil åpne et tekstdokument. Begynner datamaskinen å miste hastighet, kan det være nødvendig å gripe inn og gjøre noe med problemet. Her finner du en hel rekke gode råd og programmer som kan hjelpe deg med å sparke nytt liv og nye krefter i en sløv maskin.


Kickstart din gamle pc
Pc-en din er ikke nødvendigvis moden for skraphaugen selv om den har problemer med å drive Windows. For mange programmer og rot i registerdatabasen er bare noen av mange faktorer som påvirker hastigheten til pc-en – og i verste fall kan den kollapse helt.
Les mer

Full fart på pc-en med Windows 8
Uansett hvor gammel datamaskinen din er, får du en merkbar hastighetsgevinst ved å installere Windows 8. Vi tester Windows 8 opp mot XP, Vista og Windows 7. Les de overraskende resultatene.
Les mer

Bytt harddisk i pc-en
Hvis harddisken din har blitt for liten, lager illevarslende lyder eller går for sakte, har du bruk for en ny. Her får du et verktøy som lar deg klone harddisken til en ny disk – uten at du trenger å installere Windows på nytt.
Les mer

Sett mer minne i pc-en
Er du løbet tør for plads til dine vigtigste filer, så fortvivl ikke. Det er ganske let at flytte ind på en ny og større harddisk - og du behøver ikke geninstallere Windows.
Les mer

Så lett er det å få full oversikt
PC Wizard er et uunnværlig verktøy hvis du vil analysere pc-en din og få informasjon om alt utstyret som sitter i maskinen.
Les mer

Sånn holder du pc-en din i toppform
Internett er fullt av gode råd om hvordan du får pc-en til å fungere bedre, yte mer og kjøre raskere. Det er sikkert også vennene dine. Men er disse rådene virkelig til å stole på? Her avslører vi de dumme rådene og viser deg veien til de beste.
Les mer

Gjør datamaskinen helt sikker

Sikkerhet Beskytt datamaskinen mot virus og malware med gode sikkerhetsprogrammer og mengder av nyttige råd.

Les mer

Gjør datamaskinen helt sikker
50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Programmer Nå kan du lagre den neste sikkerhetskopien på nettet. Som abonnent på ...

Les mer

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Microsoft vil utestenge usikre pc-er

Microsoft vil utestenge usikre pc-er

Du har et ansvar overfor verdenssamfunnet for å holde pc-en din virusfri. Sånn lyder en melding fra Microsoft, som er villige til å ta i bruk drastiske midler.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Flytt til ny pc

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFlytt til ny pc

Det har aldri vært lettere å bytte fra én datamaskin til en annen. Programmet ”Enkel overføring” sørger for at du får med deg det viktigste når du innvier en ny pc med Windows 7.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Raskere og kraftigere pc

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdRaskere og kraftigere pc

Selv om pc-en din er helt ny, har du kanskje en fornemmelse av at den ikke utnytter potensialet sitt fullt ut. Her viser vi hvordan du finner fram til alle kreftene som faktisk sitter under panseret.

Les mer

Nyeste

Rå iMac-konkurrent fra Microsoft

Microsoft beveger seg rett inn på Apples hjemmebane med nye Surface Studio, som lar deg navigere direkte på skjermen.

Les mer

Smart! Logg inn på pc-en fra mobilen

Få fjerntilgang til venners pc – og hjelp dem.

Les mer

Er bilen din godt ivaretatt?

Et bilverksted i Polen bruker fremdeles Commodore64.

Les mer