Cookies- og Brukervilkår


Test av Asus EEE PC X101CH

En enkel minibærbar fra ASUS som er perfekt til internett, epost og tekstbehandling. Det er lett å få plass til 10,1 tommer i ryggsekken. Det beskjedne internminnet hemmer i en viss grad en ellers utmerket minibærbar.

Last ned artikkel - bare for brukere

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om Asus EEE PC X101CH.

Minibærbare, de små og billige bærbare pc-ene, slo veldig godt an for et par år siden. I mellomtiden har de supertynne og dyrere bærbare pc-ene (de såkalte ultrabærbare) og nettbrett som iPad dratt fra de minibærbare når det gjelder popularitet. Men det er jo noen av oss som foretrekker et ordentlig tastatur framfor å skrive på en skjerm, eller som synes det blir for mye å bruke 8000–10 000 kroner på en lett bærbar. Heldigvis kan vi glede oss over at det stadig kommer nye minibærbare på markedet. En av disse er ASUS Eee PC X101CH, med en skjerm på 10,1 tommer og en oppløsning på 1024 x 600 piksler. Datamaskinen er utstyrt med en dobbeltkjernet Intel Atom N2600 prosessor på 1,6 GHz. Den er helt klart ikke en kraftkar, men holder til daglige oppgaver som nettsurfing, epost og tekstbehandling.

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Raskere og kraftigere pc

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdRaskere og kraftigere pc

Selv om pc-en din er helt ny, har du kanskje en fornemmelse av at den ikke utnytter potensialet sitt fullt ut. Her viser vi hvordan du finner fram til alle kreftene som faktisk sitter under panseret.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Hendig alt-i-ett-datamaskin

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdHendig alt-i-ett-datamaskin

MSI AP16 Flex er en fin og liten alt-i-ett-pc som har noen små mangler, men også en helt grei pris.

Les mer

Microsoft vil utestenge usikre pc-er

Microsoft vil utestenge usikre pc-er

Du har et ansvar overfor verdenssamfunnet for å holde pc-en din virusfri. Sånn lyder en melding fra Microsoft, som er villige til å ta i bruk drastiske midler.

Les mer

Nyeste

Smart! Logg inn på pc-en fra mobilen

Få fjerntilgang til venners pc – og hjelp dem.

Les mer

Er bilen din godt ivaretatt?

Et bilverksted i Polen bruker fremdeles Commodore64.

Les mer

Windows 10-oppdatering forsinket

Men du trenger ikke vente.

Les mer