Cookies- og Brukervilkår


35 ganger optisk zoom

Canons PowerShot-serie er kjent for ekstra kraftige zoom-objektiver

Den siste modellen lar deg komme enda tettere på motivene, selv om du rent fysisk er langt unna. Med Power-Shot SX30 IS får du 35 ganger optisk zo-om – noe som tilsvarer en telelinse på imponerende 840 millimeter. Det betyr at du kan sitte på tribunen på Ullevaal og skyte nærbilder av logoene på trøyene til spillerne. Du kan også ta nærbilder fra 24 mm. Med 21 forskjellige autoprogrammer trenger du ikke gjøre noe annet enn å trykke på utløseren. Kameraet har en egen brikke som korrigerer for risting, noe som er helt nødvendig med en så stor zoom.

PowerShot SX30 IS kan også ta opp video i HD-kvalitet med stereo-lyd. Den har en dreibar skjerm på 2,7 tommer, så du kan ta bilder fra forskjellige vinkler. Kameraet har en stor bildesensor på 14,1 megapiksler, og det kan kobles til tv-skjermen i stua med en HDMI-kabel. Det nye PowerShot-kameraet koster cirka 4000 kroner.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
iPhone 7 mot Galaxy S7 Edge i kamerattest

iPhone 7 mot Galaxy S7 Edge i kamerattest

Vi har testet kameraene i iPhone 7 og Galaxy S7. Hvem tar best bilder? Se og bedøm selv.

Les mer

Se video av spion-penn

Se video av spion-penn

Skjult kamera: Se testen vår av den smarte spion-kulepennen. Ta opp morsomme videoer med vennene dine og overfør filmene til pc-en på en blunk.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pass på hus og hjem med et kamera

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdPass på hus og hjem med et kamera

Stor test: Med et utendørs nettverkskamera kan du overvåke det som er ditt, døgnet rundt.

Les mer

Nyeste

Hva er dette?

Vi er på messe i Køln. Se hva vi fant …

Les mer

Godt kamera for friluftsliv, lek og moro

Vi har testet seks støtsikre og vanntette actionkameraer som passer perfekt til et aktiv liv under (nesten) alle forhold.

Les mer

Fang nissen!

Finn fram det beste kamerautstyret ditt, og gjør deg klar til å fange nissen på fersk gerning (hvis du er heldig).

Les mer