Cookies- og Brukervilkår


Gjør bildene enda bedre og det helt gratis!

Nå for tiden tar de fleste bilder med kameraer og mobiltelefoner, og du kan enkelt gjøre de beste bildene enda flottere. Du må bare ha et effektivt program til bilde­behandling på pc-en, og det kan du få helt gratis.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Mapper med tusenvis av bilder tar sikkert opp mye plass på datamaskinen din. Det er mange deilige minner der, men det er nok også andre bilder som ikke er like gode, særlig når det gjelder rent teknisk kvalitet. Røde øyne kan for eksempel ødelegge et ellers perfekt bilde. Iblant må et bilde beskjæres, få frisket opp fargene eller kanskje til og med få fjernet uheldige detaljer helt. Det er heldigvis lett å gjøre dette hvis du har det nødvendige verktøyet. Her tester vi sju gratisprogrammer til bildebehandling, og alle er fulle av redskaper som kan gjøre bildene dine enda et par hakk flottere.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Slutt med Clip Art

Slutt med Clip Art

Microsoft erstatter Utklippsbiblioteket med et bedre bildesøk på nettet.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Gjør bildene enda bedre gratis!

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdGjør bildene enda bedre gratis!

Du kan enkelt gjøre de beste bildene enda flottere. Du må bare ha et effektivt program til bilde­behandling på pc-en, og det kan du få helt gratis.

Les mer

Den beste fototjenesten

Den beste fototjenesten

Stor test: Hvis du har mange bilder liggende på pc-en, kan du framkalle dem hos en av fototjenestene på nettet.

Les mer

Nyeste

Slik velger du ditt eget bilde

De fleste funksjonene i Windows 10 velges fra den nye innstillingsmenyen du finner i startmenyen.

Les mer

Lagre alle bildene på ett sted

Med Canon Irista får du 15 gigabyte til å lagre bilder på nettet. Det er til og med gratis.

Les mer

Finn morsomme bilder

Her finner du morsomme animasjoner på nettet.

Les mer