Cookies- og Brukervilkår


Fang nissen!

Han ser deg når du sover, og han vet når du er våken, men nå får det være slutt! I år kan du fange ham på fersk gjerning, og her forteller vi deg hvordan.

Nissen er en slu fyr, som sniker seg inn i huset ditt mens du ligger i sengen og sover din søteste søvn. Men er det egentlig greit? Nei, det er det vel ikke! Så fyr opp kaffemaskinen og finn fram ditt beste kamerautstyr, for her kommer våre beste tips til hvordan du fanger nissen på kamera!Overvåkning
Du skal være årvåken for å ta nissen på fersk gjerning. Men for å være helt ærlig - i det øyeblikket nissen kravler ut av peisen, har du nok allerede gått tom for koffein og sovnet. Derfor er det først og fremst viktig at du setter opp overvåkningskameraer på de mest opplagte stedene: på taket, ved pipa, i juletreet, og ikke minst i kakeboksen og på melkehylla i kjøleskapet!


Bruk mobilen
Du trenger ikke et dyrt speilreflekskamera eller all verdens optikk for å ta bilder av nissen. En helt vanlig smartphone kan saktens gjøre jobben.


Levende bilder av nissen
Det er selvfølgelig veldig flott å ta bilder av nissen, men du stiller ennå sterkere hvis du kan servere videoopptak av mannen i hvitt og rødt.


Lys opp
Det er selvfølgelig ingen god idé å ha lyset tent i hele huset. Så risikerer du jo at nissen flyr videre, uten å avlegge deg noe besøk. Du bør derfor forberede deg på å ta bilder under svake lysforhold.


Opp i luften
Når nissen oppdager at du ikke ligger i senga og sover, vil han nok mest sannsynlig forsøke å flykte sin vei. Du må derfor skynde deg ut av huset med kameradronen din (som selvfølgelig står klar ved utgangsdøren), og bruke den til å filme nissens himmelflukt.


Backup!
Nå har du sikret deg bildene, men jobben er ennå ikke over. For tenk hvis bildene blir borte! Det skal du for all del unngå. Så her kommer derfor tre gode råd: backup, backup og backup!


Den store avsløringen
Nå som bildene er trygt lagret både her og der, er det på tide å vise dem fram til resten av verden - mot betaling selvfølgelig. Avslørende bilder av selveste nissen kan jo nemlig være verdt mange penger.

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Finn morsomme bilder

Finn morsomme bilder

Her finner du morsomme animasjoner på nettet.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pc grunnkurs del 3

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdPc grunnkurs del 3

Windows holder orden på bildene dine. I denne leksjonen lærer du å legge inn bildene på pc-en. Og enda viktigere – du lærer hvordan du finner dem igjen.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Banebrytende overvåkningskamera

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdBanebrytende overvåkningskamera

Vi er svært imponerte over hvor enkel installasjonen er og hvor godt kameraet Amaryllo iCam HD fungerer.

Les mer

Nyeste

Hva er dette?

Vi er på messe i Køln. Se hva vi fant …

Les mer

Godt kamera for friluftsliv, lek og moro

Vi har testet seks støtsikre og vanntette actionkameraer som passer perfekt til et aktiv liv under (nesten) alle forhold.

Les mer

Fang nissen!

Finn fram det beste kamerautstyret ditt, og gjør deg klar til å fange nissen på fersk gerning (hvis du er heldig).

Les mer