Cookies- og Brukervilkår


Tynt og tøft kamera

Hvis du har behov for et kamera som tåler en støyt, må du som regel gå på kompromiss med størrelsen.

Men med det nye kameraet Casio Exilim EX-G1 er ikke det nødvendig lenger. Kameraet er vanntett (ned til 3 meter i en time av gangen).

Det er støvtett, det tåler fall fra en høyde på 2 meter og temperaturer ned til minus 10 grader, og det er lagd av rustfritt stål og polykarbonat som skal være ekstra robust og hardført.

På tross av de gode egenskapene er kameraet bare to centimeter tykt, og gir deg en oppløsning på 12,1 megapiksler og tre gange optisk zoom. Kameraet blir lansert i januar, og prisen blir ca. 3000 kroner.

www.casio.dk

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Finn morsomme bilder

Finn morsomme bilder

Her finner du morsomme animasjoner på nettet.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pc grunnkurs del 3

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdPc grunnkurs del 3

Windows holder orden på bildene dine. I denne leksjonen lærer du å legge inn bildene på pc-en. Og enda viktigere – du lærer hvordan du finner dem igjen.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Banebrytende overvåkningskamera

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdBanebrytende overvåkningskamera

Vi er svært imponerte over hvor enkel installasjonen er og hvor godt kameraet Amaryllo iCam HD fungerer.

Les mer

Nyeste

Hva er dette?

Vi er på messe i Køln. Se hva vi fant …

Les mer

Godt kamera for friluftsliv, lek og moro

Vi har testet seks støtsikre og vanntette actionkameraer som passer perfekt til et aktiv liv under (nesten) alle forhold.

Les mer

Fang nissen!

Finn fram det beste kamerautstyret ditt, og gjør deg klar til å fange nissen på fersk gerning (hvis du er heldig).

Les mer