Cookies- og Brukervilkår


HD-kamera med Leica-optikk

På CES-messen presenterte Panasonic to ny videokamera som bruker kvalitetsoptikken Leica.

De opptar video i superoppløsningen Full HD og får plass i hånden. Den beskrivelsen passer på mange nye videokamera. Men for SD9 og HS9, to nye kamera fra Panasonic, er det faktisk optikken som vekker mest oppsikt.

Leica er et kvalitetsstempel blant profesjonelle fotografer, og det er nettopp denne optikken som blir brukt i de nye kameraene som ble presentert på den store CES-messen i Las Vegas. Leica-optikken er kjent fra både kamera og kikkerter, men også for en høy pris. Du må altså regne med at de nye kameraene vil ligge i den dyre enden når de kommer på det norske markedet.

SD9 lagrer HD-videoen på et 32 GB minnekort, mens HS9 bruker en harddisk med plass til 60 GB. Begge kamera har dessuten ansiktsgjenkjennelse, slik at de fokuserer på rett motiv.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Test av GoPro Hero 3 Silver

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdTest av GoPro Hero 3 Silver

GoPro Hero 3 Silver er et utrolig bra kamera på tross av den beskjedne størrelsen. Gjør det den skal helt perfekt.

Les mer

Nye ergonomiske videokameraer

Nye ergonomiske videokameraer

I løpet av våren har Samsung sendt ut tre nye digitale videokameraer på markedet.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Videokamera for krevende forhold

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdVideokamera for krevende forhold

GoPro Hero4 Session er et imponerende lite actionkamera som tar opp både lyd og bilder i suveren kvalitet.

Les mer

Nyeste

360-graders actionkamera

Her kan du se det smarte actionkameraet fra Giroptric i bruk. Ta opp i alle retninger og styr avspillingen med en enkelt finger.

Les mer

Pass på hus og hjem med et kamera

Stor test: Med et utendørs nettverkskamera kan du overvåke det som er ditt, døgnet rundt.

Les mer

Videokamera for krevende forhold

GoPro Hero4 Session er et imponerende lite actionkamera som tar opp både lyd og bilder i suveren kvalitet.

Les mer