Cookies- og Brukervilkår


Overvåk huset med et nettverkskamera

Forlat hjemmet uten å være redd for ubudne gjester. Her kan du lese om hvordan du akkurat nå kan få et trådløst IP-kamera for under 70 kroner.

Hva skjer i huset ditt når du ikke er hjemme? Med et nettverkskamera og en app på smarttelefonen kan du enkelt følge med uansett hvor du er i verden. Hvis det blir innbrudd i huset, kan bilder fra kameraet hjelpe til med å finne ut hvem inntrengeren er.

> Bestill overvåkningskamera her


Et IP-kamera kan ta bilder og gjøre lydopptak når det for eksempel registrer bevegelse fra ubudne gjester. I tillegg til overvåking av hjemmet kan du også bruke et IP-kamera til å følge med på kjæledyr som er alene hjemme, eller til å holde øye med barnerommet.

Så billig er det
En gang kostet det flere tusen kroner å få installert overvåking av hjemmet. I dag kan det gjøres mye billigere med et lite IP-kamera koblet til hjemmenettverket.

Akkurat nå kan du få 2 utgaver av Komputer for alle og et overvåkingskamera for kroner 69,50.

Enkel oppkobling
IP-kameraet styres fra pc-en eller fra en app på smarttelefonen (Android eller iPhone). Herfra kan du følge med – også når du ikke er hjemme.

Kameraet kommer med en utførlig bruksanvisning som viser hvordan du installerer det på pc og mobiltelefon. Du får også det du trenger av skruer og plugger til montering. Du kobler kameraet til det trådløse nettverket, og deretter kobler du til et microSD-kort for lagring av opptakene. (microSD-kort følger ikke med.)

> Her kan du bestille overvåkingskameraetSpeil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
HD-video i mange farger

HD-video i mange farger

Hvis du bruker pc-en til videosamtaler på nettet, har du kanskje irritert deg over at bildekvaliteten ikke er bedre enn den er.

Les mer

Overvåk huset på nettet

Overvåk huset på nettet

D-Link lanserer en internettbasert tjeneste for videoovervåking av huset via en mobiltelefon.

Les mer

Levende bilder  i HD-oppløsning

Levende bilder i HD-oppløsning

Logitech er på banen med en ny serie webkameraer som kan ta opp video i full HD-oppløsning (1920 ganger 1080 piksler), og flaggskipet heter Logitech HD Pro Webcam C910

Les mer

Nyeste

Overvåking: Så billig er det

Overvåk huset ved hjelp av et nettverkskamera når du er på ferie.

Les mer

Hvem ser deg?

Kjeltringer kan bruke nettkameraet som et vindu til boligen din.

Les mer

Spill inn videoer med pc-en

Med et nytt webkamera i HD-klassen kan du ta opp video i fantastisk kvalitet. Men det er absolutt ikke det samme hvilket webkamera du velger - Les testen vår.

Les mer