IP-cam smartphone

Overvåk huset med et nettverkskamera

Forlat hjemmet uten å være redd for ubudne gjester. Her kan du lese om hvordan du akkurat nå kan få et trådløst IP-kamera for under 70 kroner.

5. juni 2016 av DAU

Hva skjer i huset ditt når du ikke er hjemme? Med et nettverkskamera og en app på smarttelefonen kan du enkelt følge med uansett hvor du er i verden. Hvis det blir innbrudd i huset, kan bilder fra kameraet hjelpe til med å finne ut hvem inntrengeren er. > Bestill overvåkningskamera her

Et IP-kamera kan ta bilder og gjøre lydopptak når det for eksempel registrer bevegelse fra ubudne gjester. I tillegg til overvåking av hjemmet kan du også bruke et IP-kamera til å følge med på kjæledyr som er alene hjemme, eller til å holde øye med barnerommet.

Så billig er det En gang kostet det flere tusen kroner å få installert overvåking av hjemmet. I dag kan det gjøres mye billigere med et lite IP-kamera koblet til hjemmenettverket.

Akkurat nå kan du få 2 utgaver av Komputer for alle og et overvåkingskamera for kroner 69,50.

Enkel oppkobling IP-kameraet styres fra pc-en eller fra en app på smarttelefonen (Android eller iPhone). Herfra kan du følge med – også når du ikke er hjemme.

Kameraet kommer med en utførlig bruksanvisning som viser hvordan du installerer det på pc og mobiltelefon. Du får også det du trenger av skruer og plugger til montering. Du kobler kameraet til det trådløse nettverket, og deretter kobler du til et microSD-kort for lagring av opptakene. (microSD-kort følger ikke med.)

> Her kan du bestille overvåkingskameraet

Kanskje du er interessert i...