Cookies- og Brukervilkår


Overvåk huset på nettet

D-Link lanserer en internettbasert tjeneste for videoovervåking av huset via en mobiltelefon.

D-Link kommer med to nye webkameraer sammen med en ny tjeneste som gjør det mulig å se det som kameraene viser, på en iPhone, iPad eller en Android-telefon. Ifølge D-Link gjør det nye tjenesten det svært enkelt å fjernovervåke et sted og se hva som skjer der via en mobil enhet.

- Vi er svært stolte over mydlink, da dette er en tjeneste som gjør det enkelt for brukerne å ha kontroll på det som er viktig for dem, uansett om det er en hund, en sovende baby eller et hus. Mydlink er et godt eksempel på hvordan teknikken kan forbedre og forenkle hverdagen vår, sier Marco Stenvall, som som er produktsjef på D-Link.

Mydlink-tjenesten blir lansert sammen med kameraene DCS-930L Wireless N Home Network Camera og DCS-932L Wireless N Day & Night Home Network Camera. Kameraene kan i prinsippet plasseres hvor som helst, og begge modellene har innebygd mikrofon, så man kan høre hva som skjer også. Begge kameraene har en webserver som gjør at de fungerer uten å være koblet til en datamaskin. Kameraene er utstyrt med støtte for trådløst n-nettverk.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
HD-video i mange farger

HD-video i mange farger

Hvis du bruker pc-en til videosamtaler på nettet, har du kanskje irritert deg over at bildekvaliteten ikke er bedre enn den er.

Les mer

Levende bilder  i HD-oppløsning

Levende bilder i HD-oppløsning

Logitech er på banen med en ny serie webkameraer som kan ta opp video i full HD-oppløsning (1920 ganger 1080 piksler), og flaggskipet heter Logitech HD Pro Webcam C910

Les mer

Overvåk huset på nettet

Overvåk huset på nettet

D-Link lanserer en internettbasert tjeneste for videoovervåking av huset via en mobiltelefon.

Les mer

Nyeste

Overvåking: Så billig er det

Overvåk huset ved hjelp av et nettverkskamera når du er på ferie.

Les mer

Hvem ser deg?

Kjeltringer kan bruke nettkameraet som et vindu til boligen din.

Les mer

Spill inn videoer med pc-en

Med et nytt webkamera i HD-klassen kan du ta opp video i fantastisk kvalitet. Men det er absolutt ikke det samme hvilket webkamera du velger - Les testen vår.

Les mer