hurtigtinternet komno 092015

Få kjappere internett helt gratis

Du kan lett sette turbo på internettforbindelsen din, og det uten å bytte til et dyrere abonnement hos nettleverandøren. Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

1. juni 2015

Kjappere internett nu

Sliter du med trege nettsider, musikk med avbrudd og film som hakker når du er på nettet? Det er frustrerende å miste kontakten med internett og minst like ille når alt går veldig langsomt og det tar en evighet å laste ned et stort bilde eller et program.

Hvis du er veldig lei av hvordan internett fungerer hos deg, bør du så absolutt lese denne artikkelen, der vi gir deg noen gode og praktiske tips til hvordan du fikser alt selv, og det uten at det koster deg en krone.

Sjekk hastigheten på internettforbindelsen Du kan måle hastigheten med nettleseren og så sammenligne resultatet med internettabonnementet. Sørg for at pc-en er koblet rett inn i modemet med en nettverkskabel, og slå av alt annet utstyr som kan bruke nettet.

Er din internettforbindelse treg? Du kan ofte få en ny ruter fra internettleverandøren din. Sjekk på nettsiden deres eller ring kundeservicetelefonen.

> Stor guide til hjemmenettverket

Kanskje du er interessert i...