Cookies- og Brukervilkår


Få raskere internettforbindelse og stream uten pauser

Øk farten på forbindelsen til internett uten å måtte kjøpe dyre pakker fra din teleleverandør. Vi har samlet tips, guider og tester som hjelper deg godt på vei til å nå nye hastigheter på nettet, så du kan streame raskt fra for eksempel Netflix og HBO.

Ta et oppgjør med en treg internettforbindelse og få full fart på hjemmenettverket. Vi har samlet grundige tester av routere og nyttige guider som kan hjelpe deg med å optimere hjemmenettverkets dekning og hastighet. Du kan altså ta farvel med sløv websurfing og langsom streaming fra tjenester som Netflix, HBO og Viaplay.


Et perfekt hjemmenettverk
Du har et nettverk. Kanskje det bare består av en pc og en ruter med internettforbindelse, men det er der. Med denne artikkelen får du mer ut av utstyret du har – mer fart, bedre stabilitet eller bare muligheten til å koble til flere enheter.
Les mer

Raskt nettverk til den gamle pc-en
Med et nytt nettverkskort som støtter de nyeste standardene kan du bruke alle funksjonene i ruteren din og få full fart på nettet.
Les mer

Her er den beste nettleseren
En nettleser gir deg tilgang til internett fra datamaskinen din. Den skal både være sikker og rask, og den må fungere uten problemer med alle nettsider, så tekst, bilder og video blir vist riktig.
Les mer

Kartlegg det trådløse nettverket
Med et nytt verktøy kan du måle kvaliteten på det trådløse nettverket ditt, og se hvor du skal plassere ruteren for å få best mulig dekning.
Les mer

Ta kontroll over nettforbindelsen
Når du har koblet pc-en opp til internett, har alle programmene i Windows like stor tilgang til nettet. Men med det smarte programmet NetBalancer kan du bestemme selv hvor mye båndbredde programmene kan bruke.
Les mer

Bytt kanal og surf uten avbrytelser
Hvis nettforbindelsen har det med å falle ut eller du syns at den virker treg, kommer det kanskje av at ruteren din deler frekvens med naboene. Her kan du lese hvordan du bytter til en bedre kanal.
Les mer

Hvor er routeren plassert?
GJØR DET SELV: Det er mye du kan gjøre selv, for å få nettverket til å rekke lenger. Også uten den minste peiling på datakommunikasjon.
Les mer i bladet Gjør det selv

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Smågale Wikipedia-kriger

Smågale Wikipedia-kriger

"Nei, det er hun ikke – jo, det er hun det så", ekspertene på Wikipedia er ikke alltid enige. Og uenigheten går ikke stille for seg.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Alle nyheter i samme vindu

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdAlle nyheter i samme vindu

I stedet for å besøke de samme nyhetssidene igjen og igjen, kan du samle nyhetene i nyhetsvarslinger, slik at du bare får nyheter som interesserer deg.

Les mer

Nyeste

EU vil ha gratis internett

I fremtiden vil alle i EU ha gratis WiFi, 100 Mbit og 5G-nettverk. Les hvorfor her.

Les mer

Den første hjemmesiden fyller 25 år

Den første hjemmesiden på internett jubilerer – og den er fortsatt på nett! Her ser du den.

Les mer

Bli flinkere til å søke i Google

3 gode tips om Google-søking

Les mer