Moments

Facebook kan slette bildene dine!

Snart risikerer du at Facebook sletter bildene fra profilen din – hvis du ikke laster ned selskapets nye bildeapp.

14. juni 2016

Du må snart redde bildene dine fra Facebook – i hvert fall dem som er lastet opp direkte fra telefonen via Facebook-appen. Hvis ikke blir de slettet.

I januar sluttet nemlig Facebook å laste opp bilder fra telefonen til nettsidens gratis lagringstjeneste. Det ble gjort for å få brukerne over på Facebooks nye bildeapp "Moments" i stedet, men nå går altså selskapet et skritt videre.

På hjemmesiden til Facebook kan du lese at brukere må logge inn på Moments-appen innen 7. juli hvis de vil unngå at bildene deres blir slettet. Alle de synkroniserte bildene er allerede overført til Moments, men der blir de altså ikke værende hvis du ikke logger inn.

Behold bildene dine på Facebook

Hvis du ikke vil installere og logge inn på Moments, bør du derfor laste ned alle bildene til din egen pc. Du finner Facebooks egen guide om hvordan du går frem HER. Hvis du ikke laster opp bilder via Facebook-appen, men bare via hjemmesiden, behøver du ikke å foreta deg noe som helst. Disse bildene blir nemlig værende der de er.

Kanskje du er interessert i...