Facebook-message

Facebook: Slik sletter du søk og meldinger

Det er ingen grunn til å ta vare på gamle samtaler og oversikten over tidligere søk på Facebook. Se hvordan du sletter dem.

12. juni 2016 av DAU

Det er enkelt å velge gamle meldinger og tidligere søk på Facebook og fjerne informasjon som du helst unngår at andre ser.

Slik sletter du en hel samtale: 

1. Logg inn på Facebook-siden din og klikk på Meldinger til venstre på startsiden.

2. Klikk på samtalen du vil slette.

3. Klikk på Handlingersom er plassert til høyre over samtalen. Velg Slett samtale. Deretter må du bekrefte valget ved å klikke på Slett samtale.

Slik sletter du søk: 

1. Logg inn på Facebook-siden din. Klikk i søkefeltet øverst til venstre, slik at de siste søkene blir vist. Klikk på Rediger.

2. Øverst til høyre klikker du på Fjern alle søk.

3. I dialogboksen som kommer opp bekrefter du ved å trykke Fjern alle søk.

> Du brukes i Facebook-annonsering

> Facebook: Lagre innleggene dine på pc-en

> Facebook tillater nå videoer i kommentarfeltet

Kanskje du er interessert i...