Facebook_login

Tidsinnstilte Facebook-beskjeder

Facebook holder på å teste en funksjon som lar deg bestemme hvor lang tid oppdateringene dine skal bli stående.

19. september 2014

Nå får du kanskje muligheten til å bestemme hvor lang tid Facebook-oppdateringene dine skal vises. Det er ideen bak en ny funksjon som Facebook holder på å teste for tiden.

I første omgang har Facebook bare testet den på appen til iPhone. Det var her noen brukere oppdaget at de plutselig kunne velge hvor lang tid det skulle gå før beskjeden deres slettet seg selv. Det kunne være fra én time og helt opptil 7 dager.

Men etter at beskjeden er slettet, kan det gå opptil 90 dager før den er fjernet helt fra Facebooks servere.

Det er ikke Facebooks første forsøk med beskjeder av "spiontypen" som forsvinner av seg selv. I 2012 lanserte de Poke-appen, som lot deg sende beskjeder med tidsinnstilling. Men dette slo ikke så veldig godt an og ble snart trukket tilbake.

Det er ennå ikke sikkert at funksjonen blir permanent, men det er svært sannsynlig hvis brukerne syns den er nyttig.

Kanskje du er interessert i...