Cookies- og Brukervilkår


123hjemmeside fyller 10 år

For 10 år siden gjorde den skandinaviske tjenesten 123hjemmeside det enkelt og raskt å lage sin egen hjemmeside – i dag oppretter 400 000 mennesker en ny hjemmeside hver eneste måned.

Det skandinaviske firmaet 123hjemmeside startet for ti år siden som et tilbud til folk som ville lage en hjemmeside uten å programmere. Endelig var det slutt på å kode i HTML og andre tekniske finurligheter, så hvem som helst kunne lage sin egen side. Siden har det gått slag i slag, og i dag eksisterer firmaet i 150 land på 18 språk. Hver måned oppretter 400 000 mennesker fra hele verden en hjemmeside hos 123hjemmeside. Til sammen har det blitt opprettet 10 millioner hjemmesider siden oppstarten i 2004.

Suksessen skyldes blant annet at firmaet har vært flinke til å optimalisere annonsene sine på Google, ifølge Lars Mejding, produkt- og kommunikasjonssjef hos 123hjemmeside. Det har gitt firmaet en årlig vekst på 35 % og gjort at de har kunnet utvikle tilbudet kontinuerlig. I det siste har det kommet flere nye muligheter. Det har for eksempel blitt mulig å lage sin egen nettbutikk og ta imot betaling med kort.

Samtidig har 123hjemmeside fått en ny og moderne design som burde gjøre hjemmesidene enda flottere. Designen er tilpasset nye teknologier og fungerer for eksempel uten problemer på nettbrett og smartmobiler.

Husk at du som abonnent på Komputer for alle får en komplett og gratis 123hjemmeside så lenge du beholder abonnementet – normalprisen er 539 i året. Du får over 200 maler, og hjemmesiden din kan inneholde 40 sider, 300 fotografier og 10 videoklipp.

> FÅ DIN EGEN GRATIS 123HJEMMESIDE HER

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Få en god pris på pc-utstyr

Få en god pris på pc-utstyr

Vil du kjøpe datautstyr til en rimelig penge? Bruk prisalarmen på prisjakt.no, og få et varsel når prisen faller.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få din egen blogg

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå din egen blogg

Med en blogg kan du skrive om nøyaktig det som interesserer deg og offentliggjøre det på nettet.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Alle nyheter i samme vindu

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdAlle nyheter i samme vindu

I stedet for å besøke de samme nyhetssidene igjen og igjen, kan du samle nyhetene i nyhetsvarslinger, slik at du bare får nyheter som interesserer deg.

Les mer

Nyeste

Smågale Wikipedia-kriger

"Nei, det er hun ikke – jo, det er hun det så", ekspertene på Wikipedia er ikke alltid enige. Og uenigheten går ikke stille for seg.

Les mer

Få en god pris på pc-utstyr

Vil du kjøpe datautstyr til en rimelig penge? Bruk prisalarmen på prisjakt.no, og få et varsel når prisen faller.

Les mer

Jesus er henvist til andreplassen

På Wikipedias rekordliste over de mest redigerte artiklene om personer, blir Jesus forbigått av en amerikansk president. Michael Jackson er nummer tre på listen.

Les mer