Cookies- og Brukervilkår


Bli mer effektiv ved å besøke flere hjemmesider samtidig

Se flere hjemmesider i samme vindu i nettleseren med tjenesten Simulty. Dermed ser du blant annet hvordan forskjellige nyhetsmedier dekker samme begivenhet.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Simulty er en tjeneste som hjelper deg å få bedre oversikt når du besøker hjemesider på nettet. Du kan ha fire eller flere hjemmesider åpne i ett og samme vindu i nettleseren, og dermed få fullt utbytte av all plassen på den store skjermen.

Det fungerer på samme måte som når du har flere programvinduer åpne ved siden av hverandre. Men de færreste benytter den samme muligheten når de surfer på nettet – kanskje fordi det er for omstendelig å skulle plassere vinduene korrekt på skjermen. Nettopp derfor er løsningen fra Simulty både god og nyskapende – alt skjer nemlig i det samme vinduet. Du oppgir ganske enkelt fire hjemmesider, som så blir vist i hvert sitt felt. Hvis du for eksempel har planer om å følge med i nyhetsdekningen av en stor begivenhet, kan du åpne fire nyhetssider og sørge for at du får med deg alt som skjer. Samtidig kan du se begivenheten dekket på forskjellige måter. Alle hjemmesider som vises med Simulty, har vanlig funksjonalitet. Du kan klikke på koblinger og bla deg videre gjennom sidene, som du er vant til. Samtidig oppdateres sidene automatisk og fortløpende, som når du bare surfer på én side.

I denne artikkelen gjennomgår vi de smarteste funksjonene i Simulty og kommer med tips til tjenesten. Liker du denne løsningen, kan du vurdere å opprette en gratis konto. Da får du også muligheten til å lagre favorittene dine fra gang til gang.

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Hjemmeside på den enkle måten

Hjemmeside på den enkle måten

Website X5 Version 12 gjør det lett både for begynnere og mer erfarne brukere å lage moderne og elegante hjemmesider. Spar 20 %

Klikk her og hent Website X5

Smågale Wikipedia-kriger

Smågale Wikipedia-kriger

"Nei, det er hun ikke – jo, det er hun det så", ekspertene på Wikipedia er ikke alltid enige. Og uenigheten går ikke stille for seg.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få mer ut av Google

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer ut av Google

Googles gratis oversetter på nettet har en drøss med fikse funksjoner som gjør det lett å oversette ord og tekster. Du kan til og med oversette hele nettsider på et blunk.

Les mer

Nyeste

Smågale Wikipedia-kriger

"Nei, det er hun ikke – jo, det er hun det så", ekspertene på Wikipedia er ikke alltid enige. Og uenigheten går ikke stille for seg.

Les mer

Få en god pris på pc-utstyr

Vil du kjøpe datautstyr til en rimelig penge? Bruk prisalarmen på prisjakt.no, og få et varsel når prisen faller.

Les mer

Jesus er henvist til andreplassen

På Wikipedias rekordliste over de mest redigerte artiklene om personer, blir Jesus forbigått av en amerikansk president. Michael Jackson er nummer tre på listen.

Les mer