Cookies- og Brukervilkår


Få mer ut av Google

Googles gratis oversetter på nettet har en drøss med fikse funksjoner som gjør det lett å oversette ord og tekster. Du kan til og med oversette hele nettsider på et blunk.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Google Oversetter er løsningen når du har behov for å oversette tekst eller nettsider, og det trengs bare et par museklikk for å oversette mellom alle slags eksotiske språk.

Du kjenner sikkert til oversetteren fra før, men du vet kanskje ikke at det skjuler seg mange små funksjoner bak alle ikonene og knappene i Google Oversetter som gjør den til et enda mer effektivt verktøy når du vil oversette tekst på nettet? Du kan for eksempel få lest oversettelsen høyt, så du kan øve deg på hvordan bestemte fraser uttales på et annet språk. Eller du kan sjekke forskjellige alternative oversettelser og få et mer nøyaktig resultat som passer bedre til innholdet i teksten din. Du kan også lagre oversettelser av ord og uttrykk som du bruker ofte i brev eller epost, så du alltid har dem klare til bruk.

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Smågale Wikipedia-kriger

Smågale Wikipedia-kriger

"Nei, det er hun ikke – jo, det er hun det så", ekspertene på Wikipedia er ikke alltid enige. Og uenigheten går ikke stille for seg.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den komplette nyhetsoversikten

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdDen komplette nyhetsoversikten

Velg fire nettsider, og besøk dem samtidig. Hver hjemmeside har sitt eget felt i leservinduet, og du kan navigere som du pleier – på alle de fire hjemmesidene.

Les mer

Hjemmeside på den enkle måten

Hjemmeside på den enkle måten

Website X5 Version 12 gjør det lett både for begynnere og mer erfarne brukere å lage moderne og elegante hjemmesider. Spar 20 %

Klikk her og hent Website X5

Nyeste

Smågale Wikipedia-kriger

"Nei, det er hun ikke – jo, det er hun det så", ekspertene på Wikipedia er ikke alltid enige. Og uenigheten går ikke stille for seg.

Les mer

Få en god pris på pc-utstyr

Vil du kjøpe datautstyr til en rimelig penge? Bruk prisalarmen på prisjakt.no, og få et varsel når prisen faller.

Les mer

Jesus er henvist til andreplassen

På Wikipedias rekordliste over de mest redigerte artiklene om personer, blir Jesus forbigått av en amerikansk president. Michael Jackson er nummer tre på listen.

Les mer