Cookies- og Brukervilkår


Nyheter på smarttelefon og dataskjerm

Bruker du Feedly, vil du alltid ha tilgang til de siste nytt, enten du bruker mobiltelefon eller pc. Du blir mer effektiv og får bare nyheter om ting som interesserer deg.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Morgenkaffen er klar, og pc-en er på. Vi setter i gang med den faste rutinen: En rekke med nyhetshjemmesider skal besøkes, og vi skriver tålmodig inn nettadressene i adressefeltet. Alle de faste sidene granskes, og en artikkel eller to får mer inngående oppmerksomhet.

Likevel er disse gjentatte besøkene på de samme nettsidene egentlig uttrykk for en litt utdatert tankegang og like lite effektivt som å bla gjennom papiravisen fra første til siste side på jakt etter noen få leseverdige artikler.

Det finnes en langt enklere metode: Ved hjelp av Feedly kan du nemlig samle alle dine interesser slik at du får nyhetene levert i stedet for å måtte oppsøke dem. I praksis foregår det ved at du velger ut de nyhetssidene, blogger og annet som du vil følge med på. Deretter ser du bruddstykker av nyhetene i din egen nyhetsstrøm, og kan eventuelt klikke deg videre og lese de mest interessante nyhetene på de respektive hjemmesidene.

I denne artikkelen får du en grundig gjennomgang av Feedly. Vi viser blant annet hvordan du sorterer og organiserer de mange nyhetsstrømme. Det behovet oppstår nemlig snart hvis du begynner å bruke tjenesten.

> Last ned Feedly (iOS)
> Last ned Feedly (Android)

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Smågale Wikipedia-kriger

Smågale Wikipedia-kriger

"Nei, det er hun ikke – jo, det er hun det så", ekspertene på Wikipedia er ikke alltid enige. Og uenigheten går ikke stille for seg.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Finn alt på nettet

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFinn alt på nettet

Bruk guiden vår til å bli bedre til å finne det du leter etter.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Presenter PDF-ene dine på nettet

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdPresenter PDF-ene dine på nettet

Legg medlemsbladet til foreningen på internett som PDF-filer, så alle kan bla og søke i dem. Bruk Calameo til å vise PDF'ene på best mulig måte.

Les mer

Nyeste

Smågale Wikipedia-kriger

"Nei, det er hun ikke – jo, det er hun det så", ekspertene på Wikipedia er ikke alltid enige. Og uenigheten går ikke stille for seg.

Les mer

Få en god pris på pc-utstyr

Vil du kjøpe datautstyr til en rimelig penge? Bruk prisalarmen på prisjakt.no, og få et varsel når prisen faller.

Les mer

Jesus er henvist til andreplassen

På Wikipedias rekordliste over de mest redigerte artiklene om personer, blir Jesus forbigått av en amerikansk president. Michael Jackson er nummer tre på listen.

Les mer