Salg_komno_022012

Sikkert salg på internett

Du er ikke nødt til å sitte i garasjeporten i mange timer eller dager og vente på at kundene tilfeldigvis skal komme forbi. Med noen få museklikk kan du legge ut sakene dine til salg for millioner av mennesker.

23. mai 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om sikkert salg på internett.

Det kan være morsomt å tråle gjennom loftet, kjelleren eller andre gjemmesteder og lage et stort og flott loppemarked i garasjeporten – i beste amerikanske stil. Men hvis vi skal være helt ærlige, så er kundepotensialet temmelig begrenset. Interessen fra noen få naboer og en håndfull forbipasserende gir neppe utsolgte lagre, og du kan fort bli sittende og vente på kunder i det lange og det brede. Og kanskje hele prosjektet ender med at du pakke sammen krimskramset og erkjenne at det ikke gikk som du hadde håpet.

Men det er ingen grunn til å gi opp, selv om omsetningen fra loppemarkedet ikke lever opp til forventningene. For på internett kryr det av sider hvor du kan legge ut sakene dine til salg. Og i motsetning til hjemme i oppkjørselen blir varene dine på nettet vist fram for mange millioner potensielle kjøpere.

Kanskje du er interessert i...