Cookies- og Brukervilkår


Snarvei til hjemmesiden

Det er smart å opprette snarveier til hjemmesider du bruker ofte. Her er to enkle måter å gjøre det på.

Her er to enkle måter du kan lagre hjemmesider på til senere bruk.

Lag et bokmerke i nettleseren

Hverdagsmetoden:
1. Når du er på den siden du ønsker og lagre i Chrome, klikker du på stjernen ytterst til høyre i adressefeltet.
2. Velg Bokmerkerad i rullemenyen ved siden av Mappe og klikk på Ferdig. Nå ligger snarveien i bokmerkelinjen under adressefeltet.
3. Hvis bokmerkelinjen ikke synes klikk på de tre vannrette streken øverst i høyre hjørne. Velg innstillinger deretter Utseende og sett en markering ved Vis alltid bokmerkelinje.
Metoden er tilsvarende i andre nettlesere.

Legg en snarvei på skrivebordet

Denne metoden er nesten for enkel. Men den er ekstra smart, fordi du trenger ikke å åpne nettleseren får og besøke siden.

1. Marker adressen i adressefeltet og trekk den ut på Skrivebordet. Snarveien lages automatiske. For å åpne hjemmesiden trenger du bare å klikke på adressen.


Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Smågale Wikipedia-kriger

Smågale Wikipedia-kriger

"Nei, det er hun ikke – jo, det er hun det så", ekspertene på Wikipedia er ikke alltid enige. Og uenigheten går ikke stille for seg.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Alle nyheter i samme vindu

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdAlle nyheter i samme vindu

I stedet for å besøke de samme nyhetssidene igjen og igjen, kan du samle nyhetene i nyhetsvarslinger, slik at du bare får nyheter som interesserer deg.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Følg flytrafikken på FlightRadar24.com

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFølg flytrafikken på FlightRadar24.com

På FlightRadar24.com kan du se alle detaljer om fly og flyruter. Du kan for eksempel se om ditt eget fly er forsinket, og mye mer.

Les mer

Nyeste

Smågale Wikipedia-kriger

"Nei, det er hun ikke – jo, det er hun det så", ekspertene på Wikipedia er ikke alltid enige. Og uenigheten går ikke stille for seg.

Les mer

Få en god pris på pc-utstyr

Vil du kjøpe datautstyr til en rimelig penge? Bruk prisalarmen på prisjakt.no, og få et varsel når prisen faller.

Les mer

Jesus er henvist til andreplassen

På Wikipedias rekordliste over de mest redigerte artiklene om personer, blir Jesus forbigått av en amerikansk president. Michael Jackson er nummer tre på listen.

Les mer