Edge

Edge er klar for utvidelser

Bruker du utvidelser og tillegg til nettleseren når du surfer på nettet? I så fall er det snart på tide å gi Microsoft Edge en ny sjanse. Mye tyder nemlig på at utvidelser til nettleseren er like rundt hjørnet.

16. mars 2016

Microsoft lanserte Edge sammen med Windows 10 for snart et år siden, men nettleseren har hatt problemer med å slå gjennom. Mange har vurdert at mangelen på utvidelser er blant de viktigste grunnene til at nettleseren sakker akterut – men det kan være i ferd med å endre seg.

Nyhetssiden mspoweruser.com oppdaget i går en butikkside for Windows Insider-brukere, som tester nye versjoner av Windows 10. Siden avslørte at Microsoft er godt i gang med å klargjøre noen av de populære utvidelsene for den nye nettleseren.

Kort tid etter at mspoweruser.com hadde avslørt siden, ble den fjernet fra nettet igjen. Nyhetssiden rakk likevel å ta bilder av hjemmesiden, som avslører at i hvert fall tre utvidelser snart er klare.

De utvidelsene Microsoft hadde klargjort, var oversettermaskinen Microsoft Translator, programmet Mouse Gestures, som gjør det mulig å bruke små bevegelser med musen til å styre nettsurfingen, og Reddit Enhancement Suite, som utvider funksjonaliteten på hjemmesiden Reddit.

Vil du prøve Microsoft Edge når utvidelsene er klare?

Kanskje du er interessert i...