Hurtigere_komno_122012

Få nettleseren i toppform

Pc-en din får nye krefter og kanskje et helt nytt liv hvis du kvitter deg med alle verktøylinjene som har sneket seg inn i nettleseren din.

11. august 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om hvordan du får nettleseren i toppform.

Tanken bak verktøylinjer er god, men utførelsen er ofte dårlig. Du blir avbrutt og forstyrret når du surfer, og det er ofte best å kvitte seg helt med de irriterende verktøylinjene.

En verktøylinje er vanligvis formet som en vannrett bjelke øverst i nettleservinduet. Den består av knapper og menypunkter, som ideelt sett skal gi deg en hjelpende hånd når du surfer. Men ofte skjer det stikk motsatte, nemlig at du blir motarbeidet i forsøkene dine på å finne raskest mulig fram.

For noen få år siden kunne du lese en test av verktøylinjer i dette bladet, hvor vi vurderte hvilke som var mest nyttige. Siden den gangen har vi blitt stadig mer kritiske til nytteverdien.

I denne artikkelen presenterer vi fire av de mest utbredte verktøylinjene – av varierende kvalitet. Vi gir eksempler på problemene de kan skape – i tillegg til fordelene, for det er faktisk noen av dem også. Og til slutt gir vi deg naturligvis en oppskrift på hvordan du fjerner dem helt og holdent fra datamaskinen, så du kan surfe fritt på nettet igjen.

Kanskje du er interessert i...