IE11-logo

Har du en utdatert nettleser?

Nå gis det ikke lenger brukerstøtte på eldre utgaver av Internet Explorer. Sjekk om du har den nye versjonen her.

15. februar 2016
old browser

Den 12. januar stoppet Microsoft all brukerstøtte på eldre versjoner av nettleseren Internet Explorer. Hvis du ikke har gjort det allerede, bør du derfor snarest oppgradere til den nyeste versjonen. Kun den nyeste versjonen – Internet Explorer 11 – vil fortsette å motta oppdateringer og teknisk støtte for Windows 10, Windows 8.1 og Windows 7.

De viktige og nødvendige oppdateringene hindrer svakheter som kan misbrukes av ondsinnede programmer. Hvis du fortsatt vil beskytte datemaskinen mot angrep, bør du derfor sørge for å skaffe deg den nyeste utgaven av Internet Explorer. Du finner den i Windows 10, som også inneholder Microsofts nye, enkle og raske nettleser, Edge.

Hvis du har aktivert automatiske oppdateringer i Windows' kontrollpanel, har du sannsynligvis allerede den nyeste versjonen av Internet Explorer.

For å se hvilken utgave av Internet Explorer du har, må du åpne nettleseren og klikke på "Funksjoner", som er tannhjul-ikonet øverst i høyre hjørne. Deretter velger du ”Om Internet Explorer”, som informerer om versjonsnummeret. Hvis det er versjon 11, trenger du ikke gjøre mer. Husk å sikre deg at du har huket av for ”Installer automatisk nye versjoner”.

Kanskje du er interessert i...