Internet Explorer logo

Viktig oppdatering til Internet Explorer

Microsoft sender ut en viktig oppdatering til Internet Explorer etter å ha oppdaget et alvorlig sikkerhetshull i nettleseren.

20. august 2015

Microsoft har oppdaget et sikkerhetshull i Internet Explorer som gjør det mulig for hackere å endre og installere filer og programmer på datamaskinen. Derfor oppfordres Windows-brukere til å laste ned og installere den nyeste oppdateringen.

Vil du være sikker på at du har den nyeste oppdateringen, kan du klikke på startmenyen, skrive "Windows Update" i søkefeltet og klikke på "Windows Update". Velg "Søk etter oppdateringer" og installer de viktige oppdateringene som måtte finnes.

Sikkerhetshullet påvirker Internet Explorer i versjonene 7 til 11 på Windows Vista, 7, 8, 8.1 og Windows 10. Windows Server 2008, 2012, 2012 R2 og Windows Technical Preview er også berørt.

Den nye nettleseren fra Microsoft i Windows 10 heter Edge Browser, og den er ikke berørt av dette sikkerhetshullet. Ettersom Internet Explorer 11 også er installert på Windows 10-maskiner, blir likevel også disse oppdatert.

Kanskje du er interessert i...