Cookies- og Brukervilkår


Test av Asus AC2400 RT-AC87U

Asus AC2400 RT-AC87U er en ruter med god rekkevidde og utmerket hastighet, men så er da også prisen deretter.

Last ned artikkel - bare for brukere

Denne nye giganten fra ASUS er lynrask, har en imponerende rekkevidde og masse funksjoner, men så koster den da deretter. Ruteren har den nyeste utgaven av den trådløse ac-standarden, og det betyr at den kan klare såkalt 4x4, som er et system med fire samtidige strømmer for opp- og nedlasting. Dette kan gi virkelig høy fart, men krever at utstyret i den andre enden også støtter 4x4. I skrivende stund er det ikke mye på markedet som gjør det, men ting er på gang. Man kan få imponerende høy hastighet opp mot ruteren med vanlige, moderne, trådløse enheter, bare de støtter ac-standarden.

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Nettverk som virker!

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdNettverk som virker!

Hvis du har problemer med forbindelsen, eller hvis du aldri har knyttet sammen datamaskiner i hjemmet, er denne artikkelen noe for deg. Vi tar det fra begynnelsen og setter opp hjemmenettverket ditt riktig.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Utvid det trådløse nettverket

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdUtvid det trådløse nettverket

Har den gamle ruteren din problemer med å sende det trådløse nettverket rundt i hele huset? Da er løsningen enkel: Sett en ekstra ruter på nettverket. Vi viser deg hvordan du gjør det.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Homeplugs

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdHomeplugs

Med såkalte homeplugs kan du slippe å trekke nettverkskabler rundt i hele huset. I stedet kan du bruke strømledningene til nettverket ditt. Vi tester seks homeplugs, som sender nettverket gjennom strømledningene.

Les mer

Nyeste

Så raskt blir 5G-nettverket

Amerikanske forskere er nær et gjennombrudd for å kunne sende 10 Gigabit data per sekund til mobiltelefonen.

Les mer

Lynraskt nettverk rett rundt svingen

Huawei har avslørt at den ekstremt raske 5G-standarden for mobile nettverk er klar om få år.

Les mer

Pass deg for trådløse nettverk i sommer

Logger du på fremmede, åpne nettverk i ferien bør du være på vakt – du risikerer nemlig å bli hacket. Her ser du hvordan du beskytter deg.

Les mer