Slik sletter du opplysninger fra Google.

Slett Google-aktiviteter med ett klikk.

© tongcom photographer / Shutterstock, Inc.

Slik sletter du alle spor i Google og på YouTube.

Google lagrer informasjon om alt du har gjort i tjenestene deres, for eksempel på YouTube. Disse opplysningene er det heldigvis enkelt å slette.

7. februar 2017 av Morten Skeldal Østergaard

Google lagrer en oversikt over alle handlingene dine på tjenestene sine. Du kan for eksempel se hvilke hjemmesider du har besøkt i Chrome og hvilke videoer du har sett på YouTube.

Denne oversikten finner du på Google-siden, Min aktivitet..

Hvis du vil se hva Google faktisk vet om deg, og hva de husker av aktivitetene dine på nettet, er denne siden verdt et besøk. Her kan du nemlig redigere informasjonen. 

Du kan slette opplysninger om aktivitetene dine på YouTube med et par raske klikk.

Du kan slette opplysninger om aktivitetene dine på YouTube med et par raske klikk.

© Screenshot fra YouTube

Slik sletter du aktivitetene dine i Google

Gå først inn på siden Min aktivitet. Her kommer oversikten som en lang liste. 

Er listen lang og uoversiktlig, kan du velge å sortere den slik at du for eksempel bare ser aktivitetene dine i Chrome eller på Android-telefonen.

Du kan gå nedover på listen og slette det du vil at Google ikke skal huske. Klikk på de tre små menyprikkene i hjørnet at hvert oppslag og velg Slett.

Kanskje du er interessert i...