Cookies- og Brukervilkår


Google: Mitt Romney er helt feil

Det er helt feil å være Mitt Romney på nettet for tiden. Den amerikanske presidentkandidaten har blitt plassert i et uheldig Google-søk.

Hvis du går inn på Google akkurat nå og gjør et bildesøk med ordene "completely wrong" (helt feil), får du et uventet resultat. Nesten alle bildene er nemlig av republikanernes presidentkandidat Mitt Romney.

Det er imidlertid ikke Google som har valgt side i den amerikanske valgkampen. Fenomenet er kjent som en Google-bombe. Det er i praksis når søkemotoren gir et uventet eller ulogisk svar på et søk, og det er visstnok Romney som har sørget for å bombe seg selv i dette tilfellet. Den uheldige sammenkoblingen oppstår fordi Romney brukte de to ordenene til å dementere en nedsettende bemerkning.

Tidligere i år ble Romney fanget på skjult kamera da han kom med noen uheldige fordommer om amerikanerne. Han sa blant annet at 47 prosent av det amerikanske folket lever på trygd og forventet å få hjelp av staten. Dementiet hans har dukket opp på mange nettsteder, og det er grunnen til at bildene har havnet så høyt på Googles søkeresultater.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Alt om virtual reality

Alt om virtual reality

Hva er virtual reality? Og hva kan man bruke det til? Bli litt klokere på den nye og spennende virtuelle virkeligheten her.

Les mer

Airbag til smarttelefonen?

Airbag til smarttelefonen?

VIDEO: Å miste telefonen er ikke lenger et problem – eller?

Les mer

Dette krever Oculus Rift av pc-en din

Dette krever Oculus Rift av pc-en din

Oculuc Rift er trolig verdens mest kjente virtual reality-brille, men hva krever den av pc-en?

Les mer

Nyeste

NASA frigir forskningen sin – gratis

Dykk ned i NASAs forskningarkiv – helt gratis

Les mer

5 ting som ga oss den grafiske brukerflaten

Det at vi kan styre musepekeren på Skrivebordet i Windows skyldes en rekke fantastiske oppfinnelser. Les om dem her.

Les mer

Tre tips for å reise billig

Det trenger ikke koste en formue å komme seg på en sårt tiltrengt ferie. Vi har samlet tre av våre beste råd om hvordan man finner billige reiser – og hvordan man holder mobilregningen lav.

Les mer