Cookies- og Brukervilkår


Løgn eller sannhet?

Må du slå av pc-en når det tordner? Og er det egentlig greit å slå av skriveren ved å trekke ut stikkontakten? Det er mange meninger om disse og en lang rekke andre spørsmål. Vi har funnet de riktige svarene og får gjort opp med mytene.

Last ned artikkel - bare for brukere

Er det greit å la datamaskinen stå på over natta? Jobber du bedre hvis du får en ekstra pc-skjerm? Kan det å ringe fra mobilen under en flylanding få passasjerflyet til å styrte? Kan det få konsekvenser betakke seg for søppelpost?

I denne artikkelen skal vi se nærmere på noen utvalgte pc-spørsmål – på noen av de historiene vi elsker å fortelle hverandre, men som vi samtidig er usikre på sannhetsgehalten i. Iblant beskriver vandrehistoriene forhold som var tilfelle før.

Noen ganger viser det seg at myten faktisk holder mål. De historiene som kan underbygges med fakta, har vi gitt et grønt sannhetsstempel, mens de vandrehistoriene som viser seg ikke å ha noen rot i virkeligheten, har fått et rødt stempel.

Ved å lese denne artikkelen kan du få klarhet i hva som er hva.


Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Alt om virtual reality

Alt om virtual reality

Hva er virtual reality? Og hva kan man bruke det til? Bli litt klokere på den nye og spennende virtuelle virkeligheten her.

Les mer

Nettbrett for svaksynte

Nettbrett for svaksynte

En gruppe forskere har utviklet en metode for å la folk med nedsatt syn bruke de trykkfølsomme skjermene på nettbrett som for eksempel en iPad.

Les mer

Bedre enn virkeligheten

Bedre enn virkeligheten

Vi har prøvd virtual reality-briller som byr på en oppløsning på 1080p. For første gang siden begrepet ble oppfunnet tror vi at ordet reality i navnet faktisk betyr virkelighet.

Les mer

Nyeste

NASA frigir forskningen sin – gratis

Dykk ned i NASAs forskningarkiv – helt gratis

Les mer

5 ting som ga oss den grafiske brukerflaten

Det at vi kan styre musepekeren på Skrivebordet i Windows skyldes en rekke fantastiske oppfinnelser. Les om dem her.

Les mer

Tre tips for å reise billig

Det trenger ikke koste en formue å komme seg på en sårt tiltrengt ferie. Vi har samlet tre av våre beste råd om hvordan man finner billige reiser – og hvordan man holder mobilregningen lav.

Les mer