Cookies- og Brukervilkår


Intelligent vekkeklokke

CES 2016: Holi Bonjour gjør livet mye lettere. Vi fikk en demonstrasjon av den spennende prototypen på verdens råeste vekkeklokke.

Det er bare å begynne å spare. På slutten av 2017 kommer nemlig Holi Bonjour for salg, og den blir virkelig noe å ha, nesten uansett pris.

Kort fortalt er Bonjour en intelligent vekkeklokke som skal gi en langt bedre start på dagen. Hvis det regner, vil den råde deg til å ta paraplyen. Går trafikken tregt, vil den vekke deg ti minutter tidligere, og du kan også be den om å vekke deg tidlig hvis solen skinner, eller senere hvis det er overskyet. i tillegg kan den vise facebookmeldinger og kommunisere med alle andre elektroniske dingser du måtte ha, og for eksempel skru temperaturen i rommet opp eller ned.

Holi Bonjour blir først lansert på slutten av neste år, men i mellomtiden kan du lese mye mer om den spennende nyskapningen på denne hjemmesiden:

http://bonjour.holimotion.comSpeil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Alt om virtual reality

Alt om virtual reality

Hva er virtual reality? Og hva kan man bruke det til? Bli litt klokere på den nye og spennende virtuelle virkeligheten her.

Les mer

Nettbrett for svaksynte

Nettbrett for svaksynte

En gruppe forskere har utviklet en metode for å la folk med nedsatt syn bruke de trykkfølsomme skjermene på nettbrett som for eksempel en iPad.

Les mer

Bedre enn virkeligheten

Bedre enn virkeligheten

Vi har prøvd virtual reality-briller som byr på en oppløsning på 1080p. For første gang siden begrepet ble oppfunnet tror vi at ordet reality i navnet faktisk betyr virkelighet.

Les mer

Nyeste

4 tips om hvordan du blir en dronehai

Det kan være vanskelig å lære å fly en drone. Vi har samlet de beste begynnertipsene om hvordan du kommer i gang.

Les mer

Airbag til smarttelefonen?

VIDEO: Å miste telefonen er ikke lenger et problem – eller?

Les mer

Sjekk epost – mens du lager mat

Smartklokken har frem til nå bare sittet på armen – men nå kan du henge den på veggen.

Les mer