Cookies- og Brukervilkår


Den ene ringen som kontrollerer alt

Ring er en liten fjernstyringsenhet som lar deg kontrollere trådløse enheter. Nå kan du bli en moderne Bilbo fra Hobitten..

Las Vegas: I stedet for diamanter eller gull er det kanskje en ring i aluminium med innebygd Bluetooth og bevegelsessensor som bør bli det neste smykket ditt. Ring, som ringen passende og enkelt nok heter, kan styre stort sett alt som er trådløst ved hjelp av bevegelser som du selv definerer. Man skulle nesten tro at den var inspirert av Tolkiens "Ringenes herre" eller "Hobitten".

En ring kan kontrollere dem alle...
Det er nesten som i Ringenes Herre og Hobitten


Du slår på ringen, parer den med smartmobilen eller nettbrettet og starter appen. Så velger du hva du vil kontrollere og hvilken bevegelse du vil bruke til det. Hvis du for eksempel ofte hører på musikk fra smartmobilen, kan en bevegelse oppover skru opp lyden, mens bevegelsen nedover skrur den ned. På samme måte kan du med en annen bevegelse slå av eller på lyset hvis du har kjøpt et av de nye, mobilstyrte lyssystemene. Hvis du ikke har så mange trådløse enheter, kan du kjøpe Ring Hub. Dette er en liten, trådløs enhet som gjør bevegelsene dine om til infrarøde signaler. Dermed kan du styre alt fra varmepumper til tv-er.

Ringen har bluetooth og bevegelsessensor
Ring har innebygd Bluetooth, en bevegelsessensor, en vibrator, en liten, berøringsfølsom knapp og en lysdiode. På baksiden er det gjemt en antenne og et batteri, som alt etter hvor mye ringen brukes har strøm til 1-3 dager. Ring er et japansk produkt og kommer på det amerikanske markedet i mars. Prisen vil trolig bli på i underkant av 2000 kroner. Det er ennå ikke satt noen dato for en europeisk lansering.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Alt om virtual reality

Alt om virtual reality

Hva er virtual reality? Og hva kan man bruke det til? Bli litt klokere på den nye og spennende virtuelle virkeligheten her.

Les mer

Airbag til smarttelefonen?

Airbag til smarttelefonen?

VIDEO: Å miste telefonen er ikke lenger et problem – eller?

Les mer

Bedre enn virkeligheten

Bedre enn virkeligheten

Vi har prøvd virtual reality-briller som byr på en oppløsning på 1080p. For første gang siden begrepet ble oppfunnet tror vi at ordet reality i navnet faktisk betyr virkelighet.

Les mer

Nyeste

4 tips om hvordan du blir en dronehai

Det kan være vanskelig å lære å fly en drone. Vi har samlet de beste begynnertipsene om hvordan du kommer i gang.

Les mer

Airbag til smarttelefonen?

VIDEO: Å miste telefonen er ikke lenger et problem – eller?

Les mer

Sjekk epost – mens du lager mat

Smartklokken har frem til nå bare sittet på armen – men nå kan du henge den på veggen.

Les mer