Cookies- og Brukervilkår


Slik ble Samsung et imperium

Vi kjenner Samsung først og fremst for deres avanserte smarttelefoner, datamaskiner, skrivere og hvitevarer, men selskapet startet faktisk som nudelprodusent. Les den eventyrlige historien om den koreanske industrigiganten.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Samsung Sanghoe ble etablert i Sør-Korea i 1938. Det som startet med dagligvarer og nudelproduksjon vokste raskt til andre forretningsområder, og på slutten av 60-tallet startet produksjonen av den varetypen vi kjenner Samsung for i dag, nemlig elektronikk.

I dag er Samsung et av verdens største selskaper og produserer blant annet smarttelefoner, hvitevarer, datamaskiner og kameraer, men visste du at Samsung også står bak verdens høyeste bygning, Burj Khalifa, og at de skal produsere en rekke nye supertankere for Maersk? Les historien om det sørkoreanske industrieventyret her, og oppdag flere overraskende detaljer om det ekspansive selskapet.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Gi tyngde til mapper og filer

Gi tyngde til mapper og filer

Tenk om du kunne kjenne med musa hvor fulle mappene dine var i Windows, eller hvor ofte en fil har blitt åpnet. To tyske studenter har gjort den tanken til virkelighet.

Les mer

Pass på fingeravtrykket!

Pass på fingeravtrykket!

Du kan miste fingeravtrykket for evig og alltid hvis du bruker det på telefonen.

Les mer

Smart luksus på armen

Smart luksus på armen

TAG Heuer har lansert en smartklokke i luksusklassen, og vi har testet den. Testen av TAG Heuer Connected kan du lese her.

Les mer

Nyeste

NASA frigir forskningen sin – gratis

Dykk ned i NASAs forskningarkiv – helt gratis

Les mer

5 ting som ga oss den grafiske brukerflaten

Det at vi kan styre musepekeren på Skrivebordet i Windows skyldes en rekke fantastiske oppfinnelser. Les om dem her.

Les mer

Tre tips for å reise billig

Det trenger ikke koste en formue å komme seg på en sårt tiltrengt ferie. Vi har samlet tre av våre beste råd om hvordan man finner billige reiser – og hvordan man holder mobilregningen lav.

Les mer