Cookies- og Brukervilkår


Spar tid ved pc-en

Det er ingen grunn til å kaste bort tiden når du sitter foran datamaskinen. Her gir vi deg de beste tipsene våre til hvordan du kan utnytte mulighetene i datamaskinen fullt ut.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Datamaskinen sparer deg for masse bryderi og dødtid. Den tar seg av enkle, gjentatte oppgaver, så du selv kan konsentrere deg om viktigere ting som å lære noe nytt, dele erfaringer eller bli underholdt. Det er iallfall sånn det burde vært. Men virkeligheten er dessverre ofte en helt annen: Du gjør samme rutineoppgaver om og om igjen, kjører de samme programmer hver dag og må nok også starte forskjellige oppgaver som handler om sikkerhet og vedlikehold.

Det er sløsing med tid. Livet ditt kan bli mye lettere hvis du automatiserer oppgavene, gjør Windows mer oversiktlig og lærer å jobbe lurere. På den måten får du frie hender til alt som gjør tiden foran datamaskinen mye morsommere.

I denne artikkelen kan du se hvordan du skal utnytte pc-en best mulig når du ikke bruker den selv. Vi har valgt å dele inn artikkelen i fire praktiske kategorier. Innenfor disse kategoriene kan du også lese de beste tipsene fra noen av dataekspertene i Komputer for alle. Disse vil vise deg hvordan du sparer enda mer tid.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Samsung med bøyelig skjerm

Samsung med bøyelig skjerm

I oktober vil det komme en ny smartmobil med fleksibel skjerm som skal redde de slepphendte.

Les mer

Smart luksus på armen

Smart luksus på armen

TAG Heuer har lansert en smartklokke i luksusklassen, og vi har testet den. Testen av TAG Heuer Connected kan du lese her.

Les mer

Den beste VR-brillen for spillentusiasten

Den beste VR-brillen for spillentusiasten

VR-brillen HTC Vive er endelig på vei til butikkene. Les mer om den her.

Les mer

Nyeste

NASA frigir forskningen sin – gratis

Dykk ned i NASAs forskningarkiv – helt gratis

Les mer

5 ting som ga oss den grafiske brukerflaten

Det at vi kan styre musepekeren på Skrivebordet i Windows skyldes en rekke fantastiske oppfinnelser. Les om dem her.

Les mer

Tre tips for å reise billig

Det trenger ikke koste en formue å komme seg på en sårt tiltrengt ferie. Vi har samlet tre av våre beste råd om hvordan man finner billige reiser – og hvordan man holder mobilregningen lav.

Les mer