KOM_NO_171761-NR10_H_Sommerferie_Web topbox

Tre tips om hvordan du finner rimelige flybilletter og reiser billig

Det trenger ikke koste en formue å komme seg på en sårt tiltrengt ferie. Vi har samlet tre av våre beste råd om hvordan man finner billige reiser – og hvordan man holder mobilregningen lav.

15. juni 2016

1. Bruk en søketjeneste

Momondo, Expedia og Travelmarket er alle gode sider hvor du kan finne dine neste ferie. Søkemotorene gir deg oversikt over prisnivået på både flybilletter og overnatting. Sidene gjør det vesentlig lettere å finne den rette kombinasjonen av pris, flyselskap og reisetid. Du får også hjelp til å finne hotellet når du først kommer frem.

2. Fleksibilitet lønner seg

Du kan spare masser av penger hvis du er litt fleksibel med hvilken dag du ønsker å reise på. Vi tok en rask stikkprøve og sparte hele 1200 per person hvis vi reiste på en søndag i stedet for en fredag.

3. Finn gratis WiFi

Unngå dyr databruk ved å finne gratis trådløse nettverk. Appen WiFi Map viser et kart over hvor du finner blant annet kafeer, restauranter og hoteller med gratis WiFi. Vi anbefaler at du holder deg unna trådløse nettverk hvor ordet Free inngår i navnet. Dette kan være en felle som gir hackere tilgang til enheten din.

Kanskje du er interessert i...