Cookies- og Brukervilkår


Acronis True Image Home 2012

Acronis True Image gir deg massevis av funksjoner, og det virker både raskt, effektivt og enkelt å bruke. Selve installasjonen er det ingenting å utsette på, og også online-registreringen, som holder styr på produkter og lisensnøkler, er gjort i en fei.

Sett til:

469,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Grensesnittet er en blanding av normal stilisert grafikk og håndtegninger. Det hele skal gi inntrykk av et program som er lekende lett å betjene; anvisningene til de viktigste funksjonene er da også veldig kortfattede.
Bortsett fra sikkerhetskopiering av filer og partisjoner, kan man kopiere eller slette hele harddisker, slette historikk og filer, brenne gjenopprettingsdisker, forberede nye harddisker og gjøre datamaskinen i stand til å bruke svært store harddisker.
En fiffig egenskap programmet har, er at man – selv når programmet er opptatt med én funksjon – kan fortsette å bruke de andre. Å komme i gang med det helt grunnleggende, nemlig det å lage en sikkerhetskopi til en ekstern harddisk, byr ikke på noen problemer. Her kan man enten velge å kopiere filer og mapper, eller en hel partisjon på en gang. Kopiering til en ekstern USB-harddisk, skjer i en hastighet av rundt 20 megabyte/sekund, noe som ikke er spesielt raskt.
En nettverksdisk (NAS) er en opplagt kandidat for sikkerhetskopiering, og Acronis True Image er bygd for å klare det – også det å holde styr på brukernavn og passord så man får tilgang på disken. Dessverre slår denne funksjonen krøll hvis nettverksdisken er tildelt en stasjonsbokstav, et problem man heller ikke blir opplyst om. Det kan enkelt fikses ved å koble fra nettverksdisken, men dette burde jo absolutt ha blitt løst på en helt annen måte.
Som et alternativ til tradisjonell sikkerhetskopiering, kan man også synkronisere mapper så innholdet i begge mappene blir løpende oppdatert. Det er ganske smart lagt opp, men bruker temmelig mye datakraft, og har de samme problemene med nettverksdisker som vanlig sikkerhetskopiering.
Et av programmets ster­keste kort, er det store utvalget av verktøy. Disse håndterer i praksis enhver tenkelig form for datasammenbrudd og gjenoppretting. Her finner du også rednings-cd og muligheten til å velge gjenoppretting før Windows starter. Dette er gode verktøy å ha med seg.
Men alle funksjonene og et forenklet menysystem har sin pris. Det kan nemlig være vanskelig å skjønne hva programmet gjør, og hva som blir sikkerhetskopiert. Det er også irriterende at beregningen av forventet kopieringstid, er helt på jordet.

Les flere tester og nyheter
Bestill Komputer For Alle

Fakta

• Virker med: Windows XP,
Vista og 7
• Plassforbruk: 160 MB

  • Mange verktøy

  • Fil- og imagebasert

  • Vanskelig å få oversikt

  • Bruker mye maskinkraft

  • Nettverksproblemer

Eksterne koblinger
Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Doro Flexus Stereo Pendant, Audio Adapter

Doro Flexus Stereo Pendant, Audio Adapter

Fikse små enheter til å koble sammen musikk og blåtanntelefon uten unødvendige ledninger.

Les mer

Sony Ericsson W880i

Sony Ericsson W880i

Med W880i gjør Sony Ericsson for alvor entré på markedet for tynne mobiltelefoner.

Les mer

Verbatim U3 Smart Drive

Verbatim U3 Smart Drive

U3-funksjonen virker over all forventning, og sammen med den enorme kapasiteten er Verbatim U3 Smart Drive en drøm av et usb-minne.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer