Cookies- og Brukervilkår


Adobe Photoshop Elements 6

Hvis du interesserer deg det minste for bildebehandling, vil du ha glede av dette programmet.

Sett til:

920,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Adobes nye utgave av Photoshop Elements byr på mange nyttige og spennende nyheter og er enkelt å bruke som aldri før. Det er hovedsaklig lagt vekt på brukervennligheten, og programmet har massevis av funksjoner til både habile brukere og nybegynnere. På teknikksiden er vi overrasket over hvor raskt programmet jobber med datatunge bilder - det kjører virkelig bra!

En av nyhetene er redigeringsfunksjonen der du trinn-for-trinn blir veiledet gjennom avanserte forbedringsfunksjoner som f.eks. lys- og eksponeringsinnstillinger, bildebeskjæring og Photomerge (enda en nyhet). Med sistnevnte har du mulighet til å sette sammen motivene fra flere forskjellige bilder til et nytt bilde.

Alle kjenner situasjonen; uansett hvor mange ganger du ber familien eller venneflokken om å si "appelsiiin!", kan du være sikker på at det minst er en som ser bort, lukker øynene eller på en annen måte spolerer gruppebildet. Dette problemet løser funksjonen Photomerge. Du holder utløseren på kameraet nede og tar 4-5 bilder av forsamlingen. Deretter bruker du Photomerge fra Photoshop Elements 6 til å blande et perfekt gruppebilde der alle personene ser i kamera og smiler. Det er enkelt, og resultatet blir overraskende bra.

Programmet er i det store og det hele suverent godt til å sette sammen bilder slik at du nesten ikke ser overgangene. Det kommer spesielt til uttryk med Panorama-funksjonen, som elegant setter sammen bilder fra samme serie. Utover det finner programmet selv ut hvilke bilder som passer sammen og hvilke som ikke passer inn i sammenhengen.

Photoshop Elemtents 6 er oppdelt i fotoalbum og redigering. Fotoalbumet gjør det lett å få oversikt over bildene på maskinen, og du kan finsortere dem ved å tilføye tagger (små stikkord). Når du skal bearbeide bildene, velger du redigeringsdelen, og den byr som alltid på et vell av muligheter.

Fakta
  • Veldig brukervennlig

  • Naturlig bildesammensetning

  • Redigeringsmuligheter med veiledning

  • God til tunge bilder

  • Finnes ikke på norsk

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
O&O DiskImage 2 Professional Edition

O&O DiskImage 2 Professional Edition

Et bra og brukervennlig program med muligheter, men mangler tidsstyring.

Les mer

Philips 32pf9731d

Philips 32pf9731d

Philips 32pf9731d er en glimrende tv med mange gode funksjoner, men mangler de ekstra finessene som gjør den til et bedre valg enn andre fjernsyn til samme pris.

Les mer

Sony Ericsson W880i

Sony Ericsson W880i

Med W880i gjør Sony Ericsson for alvor entré på markedet for tynne mobiltelefoner.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer