Cookies- og Brukervilkår


Bang & Olufsen Encore 5

Cd-ene holder på å forsvinne til de foreldede medienes evige jaktmarker, for strømmetjenester og musikkfi ler som spilles over hjemmenettverket, holder på å overta overalt.

Sett til:

21.500,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Denne utviklingen har også B&O fått med seg, og Encore 5 er et av det danske fi rmaets forsøk på å surfe på denne bølgen. Dette er en digital musikkspiller med en kreativ, men også litt innviklet betjening. Søylen som holder oppe skjermen på Encore 5, har to rullehjul. Det øverste bruker du til å bevege deg rundt i lister, og det nederste styrer lydstyrken. I tillegg er det montert en styrepinne som brukes i menysystemet.

Det øverste rullehjulet brukes på omtrent samme måte som på de eldre iPod-modellene fra Apple. Man dreier hjulet for å navigere i lange låtlister. Det var greit for 5–10 år siden, men de berøringsfølsomme skjermene har for lengst bevist at de er en mye bedre løsning. Det tar altfor lang tid å fi nne det man leter etter med rullehjulet.

Virkelig ille blir det når man skriver inn bokstaver, for eksempel for å logge enheten på det trådløse nettverket. Her ligger alle de store og små bokstavene, tallene og spesialtegnene i en lang rekke man blir nødt til å rulle seg fram og tilbake i. Det hele tar en evighet, og det ville vært mye enklere å få til med et skjermtastatur på en berøringsfølsom skjerm. Men når musikken først har begynt å spille, kan man tilgi B&O mye. Lyden er suveren når man spiller musikkfi ler som holder cd-kvalitet. Det har ikke noe å si om man kobler til en ekstern harddisk eller strømmer trådløst til den fra en pc eller en nettverksharddisk.

Prisen er, som den alltid er på B&Oprodukter, ufattelig høy. Ja da, Encore 5 ser veldig eksklusiv ut. Men for mer enn 20 000 kroner, pluss stativ, kan man fylle hele huset med annet utstyr som leverer lydkvalitet i den samme klassen.

Les flere tester og nyheter
Bestill Komputer For Alle

Fakta

Lydformater: MP3, WMA, WMA Lossless, AAC, FLAC, AIFF, M4A, M3U, WAV
Strømforbruk: 19 W / Standby 0,7 W
Vekt: 3 kilo

  • Utmerket lyd

  • God kvalitet

  • Trådløs strømming

  • Uhåndterlig menysystem

  • Veldig dyr

Eksterne koblinger
Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Trådløs harddisk til iPhone

Trådløs harddisk til iPhone

Når iPad-en eller iPhone-en for alvor blir tatt i bruk som mediespiller, kan det fort bli knapt med lagringskapasitet.

Les mer

Philips SPD5115cc

Philips SPD5115cc

Den eksterne harddisken fra Philips leverer en brukervennlig opplevelse helt uten problemer. Og du får litt ekstra for pengene i form av ledninger og et bra backup-program.

Les mer

HP iPAQ 214 Enterprise Handheld

HP iPAQ 214 Enterprise Handheld

En stor og skarp skjerm og god forbindelse til trådløse nettverk. Operativsystemet og programmene kjører fint og flytende.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer