Cookies- og Brukervilkår


Canon IXUS 1100HS

Canon Ixus 1100HS har et solid metallkabinett som gir inntrykk av kvalitet og holdbarhet. På framsiden dominerer linsa, som har et objektiv med 12x optisk zoom, og er utstyrt med en relativt stor blits.

Sett til:

3.299,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Det har fem betjeningsknapper, og de to mikrofonene gir deg stereolyd til videosnuttene dine. Kameraet bruker et batteri på størrelse med et vanlig AA-batteri. Dette er et spesialbatteri som må lades opp på den medfølgende ladestasjonen. En oppladning holder til bortimot 170 bilder – så sant kameraet ikke brukes til så veldig mye annet enn fotografering.
Å komme i gang, er lett. Utløserknappen ligger rett ved pekefingeren, og rundt den igjen er styrekontrollen for den 12x optiske zoom-en. Det hele er intuitivt og enkelt. Nederst til høyre finner du knappen for å se gjennom og slette bilder.
Kameraet har mange automatiske innstillinger, og i de aller fleste situasjoner takler de jobben aldeles strålende. Spesielt godt likte vi den intelligente autofokusen som rammer inn og gjenkjenner ansikter. Hvis man vil ha større kontroll over blits, belysning og hvitbalanse, kan manuelle innstillinger aktiveres med en utløserknapp.
I praksis gir dette fremragende kameraet klare, naturtro bilder. Automatiske innstillinger gjør halve jobben for deg, og de fleste vil nok foretrekke å bruke disse. I svakt lys kommer blitsen deg til unnsetning, likevel uten å bli for dominerende. Dette kameraet er uansett følsomt nok til å jobbe uten blits i mange slags situasjoner, noe som gir behagelig varme bilder. Videoopptakene blir også bra, også til kjappe opptak i svakere lys, så kameraet er velegnet til bruk med tanke på tjenester som YouTube.
Komprimeringen i full HD gir derimot en del bildestøy. Det forsvinner ved lavere oppløsning så om du ikke trenger full-HD, kan du fint redusere oppløsningen – og også spare lagringsplass.

Les flere tester og nyheter
Bestill Komputer For Alle

Fakta

• Oppløsning: 12 megapiksler
• Video: Full HD
(1920 x 1080 piksler)
• Lagring: SD-kort
• Batteri: Cirka 170 bilder
• Optisk zoom: 12x
• Skjerm: 3,2 tommer
• Mål: 9,9 x 5,9 x 2,2 cm
• Vekt: 206 gram

  • Lysfølsomhet i toppklassen

  • Fint autofokussystem

  • Praktisk betjening

  • Velfungerende zoom

  • Problemer med HD-video

Eksterne koblinger
Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Trådløs harddisk til iPhone

Trådløs harddisk til iPhone

Når iPad-en eller iPhone-en for alvor blir tatt i bruk som mediespiller, kan det fort bli knapt med lagringskapasitet.

Les mer

Philips SPD5115cc

Philips SPD5115cc

Den eksterne harddisken fra Philips leverer en brukervennlig opplevelse helt uten problemer. Og du får litt ekstra for pengene i form av ledninger og et bra backup-program.

Les mer

HP iPAQ 214 Enterprise Handheld

HP iPAQ 214 Enterprise Handheld

En stor og skarp skjerm og god forbindelse til trådløse nettverk. Operativsystemet og programmene kjører fint og flytende.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer