Cookies- og Brukervilkår


Command & Conquer 3 - Tiberium Wars

Tiberium Wars byr ikke på store nyskapninger, men det er veldig underholdende uansett om du er garvet eller nybegynner i strategispill.

Sett til:

kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Command & Conquer 3 Tiberium Wars er nyeste utspill i en lang serie av spill. Til tross for tretallet i tittlen er spillet enten det 8. eller 14. i rekken (avhengig av om du teller med utvidelsespakker eller ikke).

Før det første Command & Conquer handlet strategispill om å tenke seg godt om før hvert trekk. Og de var bare for hardcore nerder.

Command & Conquer endret det støvete imaget og gjorde strategi til en av de mest populære spillsjangrene. Og en av de mest kondisjonskrevende. For i real-time-strategispill som Command & Conquer venter ikke motstanderen på at spilleren får somlet seg til å foreta et trekk.

I spillet er jorden hardt infisert av et mystisk stoff kaldt tiberium. Bare en femtedel av kloden er uberørt av plagen, og halvparten av planeten er gjort ubeboelig av tiberium, som samtidig er et viktig grunnstoff i opprustningen mot erkefienden Kane.

Da terrororganisasjonen NOD med et slag utraderer det meste av GDIs ledelse, får du som ny og uprøvd kaptein sjansen for at bevise hvor modig du er i forsvarsalliansen GDI.

Grafikken i Tiberium Wars er ikke lagt an på å imponere. Faktisk virker den skuffende gammeldags inntil du ser nærmere på tidligere versjoner og innser at grafikken definitivt har utviklet seg. Forskjellene er imidlertid forholdsvis diskré sammenlignet med 3D-spill.

Du kan spille alene, mot maskinen og på nettverk eller på Internett mot venner og folk du ikke kjenner. Du får god hjelp til misjonene i spillet, som ledsages av 90 minutters video.

Fakta
  • Fengslende handling

  • Mange enhetstyper

  • Lett å komme i gang med

  • Vi har sett det 13 ganger før

  • Tar nesten 6 GB

Command & Conquers hjemmeside

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Populær demo av en demo

Populær demo av en demo

Spore Creature Creator er et fantastisk underholdende dna-byggesett som er en forsmak på spillet Spore. Bare i løpet av det første døgnet demoen var ute, ble det lastet opp mer enn 57 000 Spore-animasjoner på YouTube.

Les mer

Blancco File Shredder

Blancco File Shredder

File Shredder er et gjennomtenkt program som sletter filene dine fullstendig.

Les mer

Acer Travelmate 2400

Acer Travelmate 2400

Elegant, liten og rimelig bærbar datamaskin. Konkurransen i denne klassen er imidlertid beinhard.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer