Cookies- og Brukervilkår


Creative Xmod Wireless

Xmod Wireless er et smart og brukervennlig trådløst musikksystem til hjemmet.

Sett til:

1.299,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Creative er enda en gang på forkant med utviklingen og lanserer det smarte Xmod Wireless-systemet der du enkelt og greit kan nyte musikken som ligger på maskinen, uansett hvor du befinner deg i hjemmet. Musikksystemet har dessuten innebygd X-Fi Crystalizer-teknologi, og de komprimerte mp3-filene blir dermed langt mer behagelig å høre på.

Pakken består av to enheter. En sender og en mottaker som ligner hverandre til forveksling. Du kobler senderen til maskinen med USB-kabelen (følger med), og den blir automatisk gjenkjent og installert i Windows som et nytt lydkort. Ingen drivere er nødvendig. Deretter er den klar til å sende musikken trådløst til mottakeren. Senderen trenger ikke nødvendigvis å kobles til maskinen, for den har også to phono-innganger der du f.eks. kan koble på mp3-spilleren eller stereoanlegget.

Mottakeren kan plasseres fritt innenfor en rekkevidde på 30 meter, og uansett hvor vi plasserte den i huset, var lyden krystallklar uten noen former for utfall eller støy. Det er ikke innebygde høyttalere i selve mottakeren. For å få lyd, må du koble mottakeren til eksterne høyttalere, et stereoanlegg eller hodetelefoner via minijack-utgangen eller phono-utgangene. Til gjengjeld kan du justere lydstyrken direkte på mottakerens store runde volumkontroll eller med den lille fjernkontrollen som følger med.

Det beste ved systemet er at det er lett å bygge ut med enda flere mottakere (koster ca. 850 kroner per stykk i løs vekt) som kan plasseres rundt omkring i hjemmet. Dessuten er det bra at du kan justere lydstyrken på dem uavhengig av hverandre. Problemet er at hvis en av mottakerne setter musikken på pause eller hopper en sang fram eller tilbake - som også er mulig - påvirker det selvfølgelig alle de andre mottakerne. En fiks detalj er at senderen har mulighet for dele mottakerne opp i fire forskjellige soner, slik at du kan bestemme hvilke mottakere det skal sendes til via senderen.

Fakta
  • Enkel å montere

  • Driverløs installering

  • Forbedrer lydkvaliteten

  • Kan oppdele mottaker i soner

  • Kan ikke henges opp på veggen

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Acer Aspire 2920-302G25MN

Acer Aspire 2920-302G25MN

En fin minibærbar pc som presterer bra for pengene.

Les mer

Logitech Harmony 525 Universal remote

Harmony 525 er virkelig en stilfull løsning for deg som er lei av stuen full av fjernkontroller. Den er enkel å bruke og pen å se på.

Les mer

Squeezebox v3

Squeezebox v3

Squeezebox v3 er et mesterlig stykke utstyr som gjør det den er beregnet til, og en hel masse annet. God lyd og gøyalt leketøy - hva mer kan du ønske?

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer