Cookies- og Brukervilkår


Dell ST2220T

De fleste av oss har etter hvert blitt kjent med mobiltelefoner eller nettbrett som fungerer uten mus eller tastatur ved hjelp av en berøringsfølsom skjerm.

Sett til:

3.599,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Nå bringer Dell peketeknologien inn på Skrivebordet med sin nye 21,5” ST2220T. I tillegg til å være en helt tradisjonell skjerm med gode bildeegenskaper har den også en berøringsfølsom overflate. Dell har til og med lagd en fot som kan senke skjermen nesten helt ned til bordhøyde. Skjermen krever ikke et eget oppsett, men forutsetter at du bruker Windows 7. Den registrerer ikke berøring direkte, men bruker i stedet mange små infrarøde sensorer som sitter langs kanten av skjermen. Sensorene gjør det mulig å bruke opptil to berøringspunkter samtidig. Med andre ord kan du rulle opp og ned på nettsider, zoome inn og ut ved å trekke fingrene fra hverandre og rotere bilder ved å gjøre en dreiebevegelse med to fingrer. Berøringssystemet fungerer ganske overbevisende i praksis, og innimellom fikk vi oss faktisk noen positive overraskelser. Da vi tegnet på skjermen, var det for eksempel mindre forsinkelser enn det har vært på tidligere pc-skjermer med berøringsflate, og ST2220T oppfatter også trykk på skjermen mer presist enn eldre modeller. Men når det er sagt, må vi erkjenne at mobiltelefoner bruker en overlegen berøringsteknologi som er mye mer nøyaktig og reagerer raskere.

Dell ST2220T er likevel mer enn bare en berøringsskjerm, og muligheten for å styre skjermen med fingertuppene er egentlig ikke hovedpoenget med skjermen. ST2220T bruker et såkalt IPS-panel, som også sitter i mange skjermer til grafisk og fotografisk bruk. Derfor har også ST2220T pene, naturlige farger, god innsynsvinkel og en forholdsvis rask responstid. Gjengivelsen av helt svart er en anelse for lys, og det er lett å se i mørklagte rom. Men Dell-skjermen leverer overlegen bildekvalitet i forhold til billige kontor-dataskjermer.

Les flere tester og nyheter
Bestill Komputer For Alle

[emediate]
[emediate]
[emediate]

Fakta

• Skjerm: 21,5”
(1920 x 1080 piksler)
• Responstid: 8 ms
• Videoinnganger: HDMI, DVI,
D-SUB (VGA) og lydinngang
• Mål: 52,8 x 38,0 x 5,8 cm
(med foten)
• Vekt: 6,3 kg

  • Høy bildekvalitet

  • Naturlige farger

  • Krever ikke oppsett

  • Temmelig dyr

  • Umoden berøringsteknologi

Eksterne koblinger
Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Acer Aspire 2920-302G25MN

Acer Aspire 2920-302G25MN

En fin minibærbar pc som presterer bra for pengene.

Les mer

Logitech Harmony 525 Universal remote

Harmony 525 er virkelig en stilfull løsning for deg som er lei av stuen full av fjernkontroller. Den er enkel å bruke og pen å se på.

Les mer

Squeezebox v3

Squeezebox v3

Squeezebox v3 er et mesterlig stykke utstyr som gjør det den er beregnet til, og en hel masse annet. God lyd og gøyalt leketøy - hva mer kan du ønske?

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer