Cookies- og Brukervilkår


Doxie

Rosa hjerter er et tema som går igjen hos Doxie.

Sett til:

910,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Hjertene pryder både logoen, skanneren og programvaren. I tillegg til å sende ut et signal om målgruppen, forteller de at dette er elektronikk som absolutt alle kan bruke. Og det inntrykket forandrer seg ikke når man begynner å bruke skanneren.

Først må man laste ned programvaren på nettet og installere den. I stedet for å legge ved en cd med de nødvendige programmene – som fort kan bli foreldet – har produsenten valgt å lage en utførlig guide til hvordan man laster ned programvaren. Når programmene er ferdig installert, må den lille skanneren kobles til pc-en med en USB-kabel, som også fungerer som strømkabel. Det gjør det enda lettere å bruke skanneren når man er på tur.

Når skanneren er slått på, blir man først bedt om å kalibrere den. Det gjøres ved å kjøre et eget ark gjennom skanneren, og deretter er den klar til å skanne. Programmene er enkle å bruke. Man må bare velge om man vil skanne dokumenter eller fotografier, og deretter velger man oppløsning og farge. Hvis man ikke forandrer på noen av valgene, skanner Doxie bilder i farger med 300 dpi og dokumenter i gråtoner med 200 dpi. Dokumentet eller bildet må settes i skanneren, og man kan trykke på det lyserøde hjertet på skanneren eller i dialogboksen på skjermen. Såre enkelt, og resultatet er glimrende – både når man skanner i farger, gråtoner og svart-hvitt. Hastigheten er også utmerket i forhold til størrelsen på skanneren.

Programmene utmerker seg ved å ha mange valgmuligheter når det gjelder å lagre resultatene. Man velger selv om man vil lagre rett på datamaskinen eller på forskjellige tjenester på nettet, som for eksempel Google Docs, Flickr og Twitter.

Men skanneren er ikke helt feilfri. Den har en tendens til å dra skjevt i papiret hvis man ikke er veldig oppmerksom på det. Vi opplevde også at et bilde satte seg fast og måtte rives ut med makt. USB-porten sitter ytterst til høyre på skanneren, og det er ikke særlig hensiktsmessig. Det blir fort krøll med ledningen og dokumentene når skanneren er plassert til høyre for datamaskinen.

Men det forandrer ikke hovedinntrykket. Her har vi en glimrende og ekstremt bærbar skanner som ikke koster all verden.

Fakta

• Operativsystem: Mac OS og Windows
• Dokumenttyper: Dokumenter og bilder
• Oppløsning: 75–600 dpi
• Farger: Farge, gråtone, svart-hvitt
• Tilbehør: Veske

  • God størrelse

  • God skannerkvalitet

  • God programpakke

  • Kan trekke papiret skjevt

  • Dårlig plassering av USB

Eksterne koblinger
Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste

Trust Predator GM-3400

Trust Predator GM-3400 er et glimrende og billig ratt (hvis du kjøper det på Internett) som er enkelt å bruke.

Les mer

Musikkmobil med muligheter

Musikkmobil med muligheter

Denne nye musikkmobilen i Sony Ericssons Walkman-serie er fylt til randen med smarte funksjoner. Den støtter trådløst nettverk og har innebygget gps.

Les mer

Industriell harddiskboks

Industriell harddiskboks

Her er det virkelig industriell design for alle penga. Denne harddiskboksen fra Sandberg er helsvart og kantete, og en diger vifte på siden gjør at den virker både røff og upolert.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer