Cookies- og Brukervilkår


Dragon Age: Origins

Velkommen til en verden med sverd og trolldom, intriger og onde makter som sakte, men sikkert truer med å oppsluke alt liv. I kongeriket Fereldon har blodtørstige vesener fra jordas indre begynt å krabbe opp til overflaten og spre død og fordervelse overalt rundt seg.

Sett til:

309,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

BioWare har lenge vært kjent som en av storkanonene innen rollespillsjangeren. Dragon Age: Origins er et gigantisk eventyrspill og en nærmest episk fortelling med en handling og historie som kan holde deg lenket til dataskjermen i mange timer.

Når du lager din egen rollefigur, har du seks forskjellige bakgrunner å velge mellom, hver med sin egen lille prolog eller forhistorie. På en eller annen måte fører forhistorien deg ubønnhørlig videre på en lang og farefull ferd mot demoner og drager. Du kan for eksempel være en adelig menneskesønn som ser arven og riket gå opp i flammer. Eller en vanæret dverg som blir offer for intriger og renkespill, og må forlate sikkerheten i berget.

Spillet har flere mulige avslutninger. Har du spilt gjennom det én gang, er det gode muligheter for å starte på nytt, og prøve alt som du ikke fikk gjort den første gangen. Det kan ta 60 timer å komme gjennom hele spillet – i hvert fall for denne testeren. Hvis du har sansen for eventyrsjangeren, er du sikret kvalitet her.

Dragon Age: Orgins utspiller seg i en dyster og mørk verden, som på mange måter er styggere og mer voksen enn vi tidligere har sett fra BioWare.

Det kommer til uttrykk flere steder i spillet. Som undertrykt byalv – etterkommer av en rase som lenge har vært menneskenes slaver – blir du tvunget til å hjelpe en gruppe adelsmenn som voldtar kusinen din på selveste bryllups­dagen hennes. Selv om du ikke er vitne til selve voldtekten, kan det være en spire til et brennende hat mot alt og alle i spillet.

En av de største styrkene ved spillet er at alle handlinger kan ha dyptgripende og uante konsekvenser. Valg som du tar tidlig i spillet, kan innebære at du har brent en bro seinere –og det å være bare snill kan vise seg å være en hemsko i det lange løp.

Fakta

Obligatorisk for rollespillfans. Men vær forberedt på å bli oppslukt av et univers som krever mye tid.

  • Stor underholdningsverdi

  • Stor spillverden

  • Grafikken kunne vært bedre

Eksterne koblinger
Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Lysende høyttalere til pc-en

Lysende høyttalere til pc-en

Er du lei av å høre på de innebygde høyttalerne i pc-en, og syns at de maltrakterer all lyden som kommer fra dem?

Les mer

Et utmerket kamera

Et utmerket kamera

Canon PowerShot G12 er for entusiaster som ønsker seg et kompakt og fenomenalt kamera.

Les mer

MacBook 13 inch Black

MacBook 13 inch Black

Den svarte Macbook er en veldig lekker bærbar som også kan kjøre Windows.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer