Cookies- og Brukervilkår


Eizo FS2331

Japanske Eizo har i mange år vært kjent for dataskjermer som er beregnet på grafiske oppgaver, fotografer og videoredigering. Men nå har Eizo fått det for seg at de vil overføre den flotte bildekvaliteten sin til dataspillere.

Sett til:

2.268,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Det er ekstra interessant siden spillskjermer ofte har vært kjennetegnet ved billige og småtvilsomme komponenter, hvor alt fokuset har vært på oppdateringshastigheten.

Eizo begynner godt med FS2331, som har flere av de ypperlige spesifikasjonene som har gjort Eizos grafikerskjermer så populære. Fargene er nøyaktige, innsynsvinkelen er god og kontrasten er ekstremt høy på grunn av den svært dype gjengivelsen av svart. Det skaper både dynamikk og intensitet i spillene. Og det ser ikke bare flott ut. Hvis du har en forkjærlighet for dystre, mørke spill som skytespill eller rollespill, kommer du til å se en stor forbedring i forhold til typiske spillskjermer.

Vi er litt kritiske på et par punkter. Det største ankepunktet er responstiden. Eizo har skapt en forholdsvis rask skjerm med FS2331, men det er fremdeles et godt stykke opp til de spesialiserte spillskjermene. I de aller fleste spill skaper det ingen problemer, men hvis du bruker mye tid på raske skytespill som Counter-Strike, bør du heller velge en av 120 Hz-skjermene på markedet – Eizo FS2331 klarer ikke helt å henge med. Når det er sagt, syns vi at responstiden blir oppveid av den gode bildekvaliteten. En vanlig spillskjerm kommer ikke i nærheten av den kvaliteten, siden produsentene bare fokuserer på hastighet på bekostning av bildekvaliteten.

Designen er typisk japansk og kanskje litt for konservativ for oss europeere, men den passer fint på et hjemmekontor. I tillegg følger det med en fjernkontroll som lar brukeren styre volumet og skifte mellom forskjellige inngangssignaler til skjermen. Det er praktisk, siden FS2331 også har en innebygd HDMI-inngang. Skjermen kan for eksempel kobles til en PlayStation 3 eller en mediespiller.

Når Eizo FS2331 samtidig takler fotobehandling, grafikkredigering, film, kontorprogrammer og nettsurfing, sitter vi igjen med et inntrykk av en ekstremt allsidig skjerm til en god pris.

Les flere tester og nyheter
Bestill Komputer For Alle

Fakta

• Skjerm: 23” (1920 x 1080)
• Responstid: 7 ms
• Videoinngang: HDMI, DVI,
D-SUB (VGA) og lydinngang
• Mål: 54,9 x 40,3 x 21,2 cm (med fot)
• Vekt: 6,9 kilo

  • Flott bildekvalitet

  • HDMI-inngang til PS3

  • Ekstremt høy kontrast

  • Allsidig skjerm

  • Responstiden ikke på topp

Eksterne koblinger
Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
HP Pavilion dv9266ea

HP Pavilion dv9266ea

HPs bærbare pc er et glimrende og godt alternativ til hjemmemaskinen.

Les mer

Cd 2-2011

Cd 2-2011

Denne cd-en byr på hele 17 aktuelle programmer i tillegg til det vanlige utvalget av verktøy, spill, demoprogrammer og sikkerhetsprogrammer. I kategorien Aktuelt finner du blant annet et program til lydkonvertering, et backupprogram og et krypteringsprogram. Vi setter fokus på programmer som fungerer bedre enn de innebygde verktøyene i Windows.

Les mer

Lysende høyttalere til pc-en

Lysende høyttalere til pc-en

Er du lei av å høre på de innebygde høyttalerne i pc-en, og syns at de maltrakterer all lyden som kommer fra dem?

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer