Cookies- og Brukervilkår


Epson RX700

RX700 er dyr, men så får du også et komplett fotostudio og en suveren utskriftskvalitet.

Sett til:

2.799,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Epson, som i har vært fotografenes førstevalg blant skrivere i mange år, har lansert en ny toppmodell. RX700 er en komplett flerbruksmaskin for fotoentusiasten som både har behov for å kopiere, skanne og skrive ut.

Den har innebygd kortleser, og når man setter i kortet kan man skrive ut en oversikt over bildene på kortet og se de enkelte bildene på den innebygde 2,5 tommer store skjermen. På oversikten markerer man hvilke bilder man vil ha i hvilken størrelse og i hvor mange eksemplarer. Oversikten plasseres i skanneren, og maskinen skriver ut nøyaktig det man har bedt om. Ganske elegant og helt uten bruk av pc.

Spørsmålet er imidlertid hvor mange fotoentusiaster som vil skrive ut bilder uten å etterbehandle dem på datamaskinen. Men for deg som bare vil ha bildene ned på papiret, er løsningen både smart og rask.

Maskinen virker solid, men også litt gammeldags sammenlignet med tilsvarende modeller fra Canon eller HP. Designen kunne vært mer raffinert, og den støyer en god del. Nøyaktig hva som foregår inne i den var vi ikke i stand til å finne ut, men man hører det tydelig når den forbereder en utskrift.

Til gjengjeld er det ingen grunn til å beklage seg når den ferdige utskriften ligger på bordet. Kvaliteten er suveren, og vi tviler på at en fotohandler kan gjøre det like godt. Heller ikke vanlige svart-hvitt-utskrifter med tekst fant vi noe å utsette på.

Det er i det hele tatt ingen tvil om at Epson har laget et kvalitetsprodukt fra innerst til ytterst. Skanneren kan skanne både negativer og lysbilder, og skanner med en oppløsning på opptil 3200 dpi.

Epson RX700 bruker seks fargepatroner, den kan skrive direkte på skrivbare cd- og dvd-plater og den har innebygd kortleser for de vanligste minnekortene. Den har to papirskuffer, slik at man kan ha vanlig papir i den ene og fotopapir i den andre.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Blancco File Shredder

Blancco File Shredder

File Shredder er et gjennomtenkt program som sletter filene dine fullstendig.

Les mer

Zepto Znote 3215W

Zepto Znote 3215W

En bra bærbar til en rimelig pris, og som også byr på litt tekniske overraskelser.

Les mer

Philips SPC900NC PC Camera

Philips SPC900NC PC Camera

Philips har laget et fint kamera med mange spennende funksjoner som er utrolig lette å bruke. Bildekvaliteten halter og prisen er høy, men de medfølgende programmene imponerer.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer